به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ بر اساس آخرین آمار بیش از دو هزار جلسه خانگی قرآن کریم در سطح استان برگزار میشود.
جلساتی که تنها به معنویت محدود نمیشوند، بلکه از دل آنها حرکتهایی عملی و اجتماعی برای خدمت به دیگران شکل میگیرد و پیامهایی از سخاوت، همبستگی، و همدلی دارند.
امروز جلسات خانگی قرآن کریم در استان کرمان به شهادت آنچه در عمل اتفاق افتاده؛ نه تنها محفلی برای تقویت معنویت از رهگذر انس با تلاوت کلام وحی هستند، بلکه بستری برای شکوفایی روحیه همکاری و نیکوکاری نیز به شمار میروند.
به عنوان نمونه در جلسه خانگی قرآن «ریحانةالنبی» شهرستان شهربابک، اتفاقات مبارکی رقم خورده است؛ با یاری خیرین لوازمالتحریر برای دانشآموزان و جهیزیهای برای نوعروس جلسه تهیه شده که شادی آغاز زندگی مشترک او را به همراه داشته است.
علاوه بر این با کمک خیرین و اعضای جلسه، گوسفندی ذبح و گوشت آن در میان نیازمندان توزیع شده است.
همچنین کارتهای هدیه به ایتام تقدیم شده تا قلبهای کوچکشان از مهر و محبت سرشار شود.
جلسه خانگی قرآن کریم حضرت صاحبالزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهر کرمان نیز با بیش از ۱۲ سال سابقه برگزاری بهصورت خانوادگی که هر دو هفته یکبار، پنجشنبهشبها به صورت دورهای در منازل اقوام برگزار میشود؛ دستاوردهای اجتماعی شایان توجهی داشته است.
راهاندازی خیریهای برای کمک به نیازمندان با ایده خلاقانه «یک درصد طلایی» که نزدیک به دو سال از فعالیت آن میگذرد و تأسیس صندوق قرضالحسنه برای رفع نیازهای ضروری افراد، که نزدیک به یک سال آغاز شده، نمونهای از این فعالیتها است.
جلسه خانگی قرآن کریم «بیتالاحزان حضرت فاطمه الزهراء (سلامالله علیها)» شهر کرمان، با اقدامی مهرآفرین، بسته کمک معیشتی برای خانوادههای مستضعف و بیماران مبتلا به سرطان اهدا کرده است. این اقدام، نمادی از نیروی گرانقدر جلسات قرآن در ترویج ارزشهای انسانی و اجتماعی است.
از سوی دیگر، جلسه «بنتالنبی» شهرک اللهآباد کرمان که بزرگترین جلسه قرآن در این منطقه به شمار میآید و از سال ۱۳۸۲ آغاز به کار کرده، فعالیتهای چشمگیری را در کارنامه خود دارد.
اعضای این جلسه با یاری یکدیگر بستههای معیشتی گردآوری و توزیع میکنند و با توجه به چالشهای منطقه، مشاورینی را در موضوعات همسرداری، فرزندپروری، و آگاهیبخشی درباره مضرات مواد مخدر دعوت میکنند.
علاوه بر این فعالیتها، هر ساله اعضای جلسه در دو مرحله اردوهایی برگزار میکنند که موجب تقویت ارتباطات و روحیه اجتماعی میان اعضا میشود.
این نمونههای درخشان، نشان از آن دارد که جلسات خانگی قرآن، از عبادت به عمل و از معنویت به مسئولیت اجتماعی گذر کردهاند، و برای همگان راهگشایی و الگوسازی کردهاند.
درخشش جلسات خانگی قرآن کریم در جامعه، جلوهای از همدلی و مسئولیت اجتماعی است زیرا همه این اقدامات خیرهکننده، از دل یک جلسه خانگی قرآن کریم برآمده است.
پس میتوان گفت این جلسات دریچهای به بیکرانگی خدمت و دستگیری از دیگران هستند؛ چه خوب است هنگام گرد آمدن برای تلاوت قرآن، همواره به خدمات اجتماعی و رفع مشکلات بندگان خداوند نیز بیندیشیم.
جلسات دیگری نیز فعالیتهای مشابه دارند.
نظر شما