«مجید ابهری» در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان با اشاره به راهکاری های مصونیت دانش آموزان از آسیب های دوران کرونا گفت: در روزگار شیوع ویروس کرونا افراد موقعیت ها و مشکلات جدید را تجربه می کنند.
این آسیب شناس اجتماعی به چالش های تربیتی که برای دانش آموزان و والدین ایجاد شده است اشاره کرد و گفت: بی تحرکی کودکان و نوجوانان، نداشتن تعهد زمانی در بیدار شدن و خوابیدن مشکلات زیادی برای کودکان و نوجوانان در پایه های تحصیلی متفاوت ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: عدم درک صحیح مفاهیم درسی، فقدان اوقات فراغت دانش آموزان، ساعت خواب و بیداری دانش آموزان متفاوت شده است و نظم در منزل رعایت نمی شود.
ابهری افزود: این امر باعث می شود فرزندان نظمی را که باید آموزش ببینند تمرین نکنند و نیاموزند.
وی با اشاره به موارد فقدان اوقات فراغت دانش آموزان گفت: دانش آموزان در چنین شرایطی بیشتر وقت خود را در خانه می گذرانند و اوقات فراغت آن ها با بازی رایانه ای، فضای مجازی و تماشای تلویزیون سپری می شود.
این متخصص علوم رفتاری تصریح کرد: اگر این موارد بدون کنترل و نظارت والدین باشد، مشکلات و ناراحتی های روحی و روانی مانند تیک های عصبی، درون گرایی، منزویی شدن را به وجود می آورد.
ابهری گفت:باید به دنبال راه حل های خلاق و موثر باشیم. این آسیب های و مشکلات با خلاقیت والدین در طراحی سرگمی های خانگی و خلاقیت آموزش و پرورش در طراحی ساز و کارهای آموزشی می تواند کاهش یابد.
وی تاکید کرد: والدین باید با رعایت پروتکل های بهداشتی برای فرزندان خود فضای بازی و سرگرمی ایجاد کنند و از کم تحرکی فرزندانشان جلوگیری کنند.
ابهری خاطر نشان کرد: اگر والدین چاره اندیشی نداشته باشند بعد از این دوران وقت بیشتری صرف کنند تا مجددا بتوانند فرزندان خود را وارد کانال های تربیتی و مسیری های اخلاقی کنند.
نظر شما