نخستین دارالقرآن اداره‌کل اوقاف و امورخیریه تهران افتتاح شد

نخستین دارالقرآن اداره‌کل اوقاف و امورخیریه استان تهران با نام بصیرت، 14 دی‌ماه در منطقه حکیمیه با حضور استاندار تهران، مدیر‌کل اوقاف و امورخیریه استان تهران و جمعی از مسئولان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین احمدیان، مدیر‌کل اوقاف و امورخیریه استان تهران در مراسم افتتاحیه دارالقرآن بصیرت حکیمیه گفت: با پشتیبانی دولت نهم در سازمان اوقاف شاهد تحولات در دو بعد عمرانی و فرهنگی بوده‌ایم که در بعد عمرانی در بحث مساجد، اماکن متبرکه، بیمارستان‌ها و نهادهای خیریه و در بعد فرهنگی در دولت نهم با برکات خوبی مواجه شدیم.

وی افزود: در استان تهران با وجود برنامه‌ریزی‌های انجام شده 70 درصد بقاع متبرکه فعال هستند و در 60 درصد از 411 امامزاده استان تهران سه وعده نماز جماعت برپا می‌شود و همچنین در ایام ماه محرم و صفر، ایام شهادت و ولادت برنامه‌های مختلفی با حضور علما برگزار می‌شود.

مدیر‌کل اوقاف و امورخیریه استان تهران با اشاره به برنامه‌های فرهنگی در امامزاده‌ها اظهار کرد: در ایام شهادت حضرت زهرا(س) امسال در سطح بقاع متبرکه استان تهران ویژه‌برنامه سوگواره یاس نبوی را برگزار کردیم که با استقبال پر شور مردم مواجه شد. انگیزه معنوی و نذورات مردمی به امامزادگان و بقاع متبرکه نشان‌دهنده علاقه مردم به این اماکن معنوی است.

 

 

حجت الاسلام احمدیان با اشاره به راه‌اندازی دو نمایشگاه با عنوان «بصیرت درگذر از فتنه» در استان تهران، بیان کرد: این نمایشگاه در سطح استان تهران در امامزاده‌ها برپا شد که مورد استقبال کشوری قرار گرفت و در روز 9 دی‌ماه، علاوه بر تجمعی که در مهدیه تهران برگزار شد دو تجمع بزرگ بانوان از سوی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان تهران در امامزاده صالح(ع) و امامزاده حسن(ع) برگزار شد.

وی با بیان اینکه 38 درصد موقوفات کشور در استان تهران است، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری موقوفات در زمینه‌های ایجاد مسکن، فقرزدایی و کمک به مراکز مختلف که در استان تهران صورت می‌گیرد باید جهت داده شود تا در آینده تأثیر آن را همه مردم احساس کنند.

احمدیان، درباره افتتاح دارالقرآن بصیرت حکیمیه گفت: این دارالقرآن با حمایت و اعتبار دولت راه‌اندازی و تجهیز شده است که درصدد احداث حوزه علمیه و مسجد در جوار این دارالقرآن هستیم.

بنابراین گزارش مرتضی تمدن، استاندار تهران نیز در مراسم بهره‌برداری از مجتمع فرهنگی و دارالقرآن بصیرت حکیمیه در شرق تهران توسعه فعالیت‌ها و فضاهای قرآنی را راهکار اساسی مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن دانست و عنوان کرد: انواع و اقسام فرق کاذب، انحرافی و فاسد در حوزه اعتقادی ما دندان تیز کرده‌اند و نمونه فعالیت‌های آنان در بین جوانان و برخی مناطق دیده می‌شود.

استاندار تهران افزود: یکی از این جریان‌ها، جریان فاسد و منحرفی است که افکار خود را تحت لوای فعالیت‌های تبشیری و از طریق محافل فرهنگی که در انگلیس دایر است ترویج می‌دهد.

استاندار تهران با بیان اینکه یکی از اولویت‌های دولت در امور فرهنگی توسعه بناهای قرآنی است، گفت: در برنامه پنجم به‌ویژه در برنامه سفرهای استانی دولت یکی از اولویت‌ها کار فرهنگی و کار قرآنی است که آثار و نتایج آن را به تدریج ملاحظه می‌کنید.

تمدن تأکید کرد: در گذشته کارهایی در این ارتباط انجام شده است اما نسبت به کارهایی که باید انجام شود ناچیز است. بنابراین یکی از اولویت‌های دولت در توجه به این موضوع است.

استاندار تهران با اشاره به آمادگی و حمایت دولت و استانداری از برگزاری جلسات تفسیر قرآن، یادآور شد: باید به سمتی برویم و ببینیم متن قرآن چه می‌گوید. ما حاضریم کمک کنیم تا جلسات تفسیر قرآن را راه بیندازیم. این مراکز و کانون‌ها محل خوبی برای این موضوع است که باید بتوانیم به بهترین نحو از این فضا استفاده کنیم.

پایان پیام/

 

کد خبر 10100

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha