به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام «احمد مروی» شامگاه (۱۶ دی) در یادواره شهادت شهید سید محمدحسین علم الهدی و یارانش در حماسه هویزه، بزرگداشت یاد و خاطره شهدا را حداقل وظیفه در راه ادای دین به شهیدان دانست و اظهار کرد: شهدا با فداکاری، ایثار و نثار خون خود از استقلال، عزت و ناموس این کشور دفاع کردند و ما به آنها بسیار مدیون هستیم.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه «شهید» در مکتب اسلام و اهل بیت(ع) از جایگاه بسیار ممتاز و برجستهای برخوردار است، عنوان کرد: از منظر قرآن کریم و روایات، از جمله کسانی که در روز قیامت در کنار انبیاء، امامان و معصومین به اذن خداوند اجازه شفاعت دارند، شهدا هستند، که نشان دهنده جایگاه رفیع شهادت است.
وی عنوان «شهید» در اسلام را برند و نشانی برای نمایش کمال خوبیها معرفی و تصریح کرد: در روایات اسلامی برای نشان دادن کمال اجر و ثواب عملی، آن را به جایگاه شهادت تعبیر میکنند. در تعاریف اسلامی شهید بالاترین و بهترین مقام و جایگاه است، به طوریکه از مقام شهید و شهادت برای نشان دادن کمال سعادت انسان استفاده میشود.
حجت الاسلام مروی شهدای هویزه را جوانان مؤمن، انقلابی و دلیرمردان سرافرازی خواند که دلهایی لبریز از ایمان داشتند و با سلاح بسیار اندک در برابر بعثیهای تا بن دندان مسلح و مجهز به مدرنترین و قویترین سلاحها ایستادند و کوچکترین هراسی به خود راه نمیدادند.
تولیت آستان قدس رضوی شهدای هویزه را نماد واقعی «جوان مؤمن انقلابی» در بیانات رهبر معظم انقلاب توصیف و تصریح کرد: این قبیل دلیرمردان یکی از دلایل تأکید رهبری معظم انقلاب نسبت به استفاده از جوانان مؤمن انقلابی در مدیریت کشور است، یعنی جوانانی که جز خدا از هیچ قدرت و دشمنی ترس ندارند و تنها توکلشان بر خداست، دارای روحیه جهادی هستند و به تواناییهای خدادادی این ملت و کشور باور دارند.
وی پیروزی در دفاع مقدس را نتیجه اعتماد به جوانان انقلابی دانست و افزود: در تمام سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی هرکجا از گردنههای سخت و هولناک با موفقیت و سربلندی عبور و توفیقات بزرگی را کسب کردیم به برکت روحیه جوانان مؤمن و انقلابی بوده که نمونه بارز آن هشت سال دفاع مقدس است.
حجت الاسلام مروی گفت: شهدای هویزه از جمله شهید علم الهدی دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد و تعدادی دیگر از شهدا از دانشجویان و دانشآموزانی بودند كه در هویزه دلیرانه در برابر دشمن بعثی ایستادگی كردند. شهدایی كه مروری بر زندگی ایشان چگونگی خودسازی آنها را آشکار میکند.
تولیت آستان قدس رضوی برخورداری از بن مایه های معرفتی را رمز مفید بودن شور انقلابی جوانان دانست و گفت: اگر جوانی پرشور و انقلابی باشد اما از بن مایه های معرفتی بیبهره باشد، نه تنها مفید نخواهد بود بلکه مضر نیز هست؛ اوایل انقلاب دیدیم عدهای از جوانان پرانرژی، اسلام دوست و فعال در انقلاب را که به دلیل بیبهره بودن از معرفت، بصیرت و پشتوانههای عمیق فکری و اعتقادی، در دام منافقین گرفتار شدند و موجب شهادت بسیاری از مردم بیگناه و علمای بزرگی همچون شهید دستغیب، مدنی و اشرفی اصفهانی شدند.
نظر شما