سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بسیار مترقی است/ مسئولان ذیربط این سند را به نحو شایسته اجرایی کنند

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سند تحول بنیادی آموزش سند بسیار مترقی است از مسئولان ذیربط خواست تا این سند را به نحو شایسته اجرایی کنند.

مهدی اسماعیلی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به سند تحول بنیادی آموزش و پرورش گفت: آنچه که به حق مقام معظم رهبری تاکید کردند، آنچه که باید بر مبنای سند منبعث از دستورات دینی و تاکید آموزه های اسلامی شکل بگیرد، این است که ما از اندیشه های وارداتی در آموزش و پرورش خودداری کنیم و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را اجرایی کنیم.

 

 

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: سند تحول آموزش و پرورش در سال 1390 تدوین و برای اجرا به مبادی ذیربط ارجاع داده شد اما متاسفانه تاکنون مسئولان آموزش و پرورش نتوانسته اند به آن نحوی که این سند شایسته بوده است آن را اجرایی کنند.

 

وی اضافه کرد: در لا به لای این مسئله برخی از اندیشه های انحرافی خواستند که یک سند ظالمانه و فاسدانه را تحت عنوان 2030 که اندیشه های غیر دینی را بر ما تحمیل کرد  وارد جریان آموزشی کنند که با هوشمندی مقام معظم رهبری و تدبیرهای ایشان این مسئله منسوخ شد اما رگه هایی از آن را در مدت کوتاهی در آموزش و پرورش مشاهده کردیم.

 

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امسال نیز دوستان ما در دولت اعلام کر دند که با یک خطای غیر عمدی لفظ 2030 در لایحه بودجه آمده است که با درخواست و هوشمندی مجلس آن را حذف کردند.

 

اسماعیلی گفت: وقتی ما سند مترقی ای همانند سند تحول آموزش و پرورش که به کمالات و حیات طیبه متعلمان تاکید دارد، داریم که هم در حوزه جذب معلم و هم دانش آموز و هم شیوه های تدریس سند بسیار مترقی ای است لذا دلیلی ندارد از اسناد دیگر کشورها برای آموزش و پرورش استفاده کنیم. 

کد خبر 1013448

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha