اختلافات سلیقه بین متولیان کیفیت جلسات قرآنی مساجد را کاهش می دهد

قاری بین المللی قرآن اختلاف سلیقه بین متولیان را موجب کاهش کیفیت جلسات قرآنی مساجد دانست و از نبود فضای مناسب برای برگزاری جلسات قرآنی ابراز تاسف کرد.

علی اصغر برومند، قاری بین المللی قرآن پیرامون نقش مسجد در نهادینه کردن ارزش های قرآنی به خبرنگار شبستان گفت: مساجد در آموزش و ترویج قرآن بین همه اقشار جامعه به خصوص جوانان نقش مهمی ایفا می کند و فضای معنوی مساجد در یادگیری و آموزش جوانان و نوجوانان تاثیر گذار است.

وی به مشکلات اصلی فعالیت های قرآنی مساجد اشاره کرد و گفت: وجود اختلاف سلیقه بین مسئولان مساجد و دخالت آنها در برگزاری جلسات قرآنی در مساجد موجب عدم اجرای صحیح و تاثیر گذار این جلسات می شود.

این قاری بین المللی قرآن نبود فضای مناسب در اکثر مساجد را از دیگر مشکلات برگزاری جلسات قرآنی بر شمرد و تصریح کرد: برگزاری مراسم ختم، عزاداری و جشن در مناسبت های مختلف ملی و مذهبی در صحن مساجد با کلاس های قرآنی تداخل پیدا می کند و این مشکل دیگری جلسات قرآنی مساجد است.

وی با اشاره به شاخصه ها و ویژگی های مجالس قرآنی موفق در مساجد افزود: وجود استاد تراز اول، خوش اخلاق، خوش ذوق و معتهد به جلسات قرآنی مساجد رونق می بخشد.

برومند برنامه ریزی در برگزاری جلسات قرآنی مساجد را تا حدی مفید دانست و تاکید کرد: بعد از پایان دوره آموزشی نوآموزان نیازمند ارتقای سطح آموزشی هستند که این امکان با وجود امکانات کم آموزشی در مساجد امکان پذیر نیست و این عامل موجب دلسرد شدن جوانان و نوجوانان از ادامه آموزش می شود.

برومند به نقش اساسی سازمان های متولی مساجد از جمله اداره تبلیغات اسلامی، وزارت ارشاد، اداره اوقاف و امور خیریه و امور مساجد در برگزاری جلسات موفق در مساجد اشاره کرد و افزود: تجهیز مساجد به امکانات پیشرفته، ساخت فضای مناسب آموزشی و همچنین تهیه منابع کمک آموزشی و پشتیبانی از این جلسات می تواند در بهبود و ارتقای سطح آموزش در مساجد مثمر ثمر باشد.

پایان پیام/
 

کد خبر 10142

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha