به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، رحیم زارع در نشست خبری امروز چهارشنبه (24دی) با اشاره به آخرین مصوبات کمیسیون تلفیق گفت: طبق مصوبه کمیسیون تلفیق۲۰ درصد از درآمدهای حاصل از مالیات بر واحدهای مسکونی لوکس و گرانقیمت را بابت تامین مسکن مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی پرداخت کند.
سخنگوی کمیسیون تلفیق اظهار داشت: کمیسیون تلفیق در مصوبه ای دیگر وزارتخانههای نفت و نیرو را مکلف کرد که هزینه آب و برق مشترکان کم مصرف خانوارهای محروم را با نرخ صفر محاسبه کنند و ۲۰ درصد از اعتبارات متوازن سازی مناطق کم برخوردار در اختیار بسیج سازندگی و قرارگاه جهاد سازندگی سپاه قرار گیرد تا این اعتبارات برای همان مناطق جهت اجرای طرحهای عمرانی هزینه کند.
وی ادامه داد: از ۳۰۰۰ میلیارد تومان فروش منابع داخلی و تهاتر اراضی مربوط به وزارت راه و شهرسازی از طریق شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید و سازمان ملی زمین و مسکن و شرکت بازآفرینی شهری مقرر شد ۱۰۰۰ میلیارد تومان صرف احیای سکونتگاههای غیررسمی، بافتهای فرسوده و تاریخی شود. همچنین شرکتهای آب منطقهای مجاز شده است از محل منابع داخلی و بخشی از اعتبارات طرحهای تعادل بخشی در قالب وجوه اداره شده نسبت به تامین هزینه خرید و نصب شمارشگر یا کنتورهای حجمی و هوشمند چاههای آب کشاورزی مجاز اقدام کنند و اصل این تسهیلات به صورت اقساطی از صاحبان این چاهها دریافت میشود.
وی گفت: همچنین طبق مصوبه دیگر کمیسیون وزارت راه و شهرسازی مکلف شد از زمینهای متعلق به شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید و سازمان ملی زمین و مسکن و شرکت بازآفرینی شهری تا سقف ۵۰۰۰ میلیارد تومان به بانکهای عامل و صندوقهای تامین مالی در رهن قرار دهد و تسهیلات لازم برای اجرای طرحهای جامع تفصیلی و بافتهای فرسوده و آماده سازی آن اخذ کند و منابع حاصل صرف تکمیل طرحها شده و از محل فروش طرحها با رعایت قوانین و مقررات و گردش در خزانه با بانکهای عامل تسویه حساب شود.
نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تمامی دستگاههای اجرایی و شرکتهای تابعه موضوع ماده پنج قانون خدمات کشوری از جمله شرکتهای اصلی و تابعه وزارت نفت، ایدرو و ایمیدرو مکلف شدند تمامی حسابهای ریالی درآمدی و هزینهای را صرفا از طریق خزانهداری کل کشور و نزد بانک مرکزی افتتاح کنند، لذا هر حسابی غیر از این نزد بانک مرکزی افتتاح شود در حکم تصرف غیرقانونی در اموال عمومی است.
وی خاطر نشان کرد: همچنین سازمان امور مالیاتی مکلف شد در راستای هدفمند سازی معافیتهای مالیاتی و شفاف سازی حمایتهای مالیاتی، سیاست اعتبار مالیاتی با نرخ صفر را جایگزین معافیتهای قانونی مالیاتی کرده و فهرست تمامی معافیتهای مالیاتی و میزان معافیت آنها به تفکیک هر بخش را به صورت جمعی – خرجی ثبت کند این کار باعث شفافیت مالیاتی میشود.
نظر شما