ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در طرح ملی ایران قوی  دنبال می شود

حجت الاسلام موسوی توجه به ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی یکی از برنامه های کانون های فرهنگی هنری در راستای اجرای طرح ملی ایران قوی است.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان؛حجت الاسلام« سید علی موسوی» در جلسه شورای اداری ستاد کانون های های فهما استان سمنان با حضور معاون فرهنگی و امور رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، به برنامه‌های طراحی شده در عرصه کتاب و کتابخوانی در سطح کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اشاره کرد و گفت: یکی از طرح‌های ملی که در سطح ستاد فهما شکل گرفت، طرح ملی ایران قوی است که ابعاد مختلفی دارد، یکی از موضوعاتی که در این طرح مورد توجه قرار گرفته است مساله کتاب است.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان تصریح کرد: طرح ایران قوی با ایجاد بستر مشارکت و نقش‌آفرینی، رقابت سالم، تولید و اشتراک محتوا، هماهنگی و انسجام فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور تلاش می‌کند در راستای تقویت مولفه‌های استحکام فرهنگی نظام اسلامی بر محور مسجد گام دارد، بر این اساس با هدف برون سپاری فعالیت‌ها و بهره مندی از ظرفیت‌های استانی، رواق کتاب با محور استان چهار محال و بختیاری شکل گرفت است.

 

وی با تأکید براینکه يکي از راه هاي قوي شدن ايران تقويت روحيه کتاخواني است که کانون هاي مساجد با فعاليت در قالب رواق کتاب در اين زمينه فعالت خوبي را دارند ادامه داد: رواق کتاب یکی از رواق های مهم در طرح ملی ایران قوی است که کانون ها ی مساجد با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در در این رواق فعالیت می کنند.

 

حجت الاسلام موسوی برگزاری طرح شنبه های کتاب با محوریت معرفی کتاب در شنبه هر هفته،برگزاری نشست های باشگاه های کتابخوان و مسابقات مختلف کتابخوانی را از مهمترین برنامه های رواق کتاب در طرح ملی ایران قوی  برشمردوافزود: در طرح ایران قوی کانون های مساجد در۳شبستان و ۱۲ رواق فعالیت می کنند و امتیاز لازم را کسب خواهند کرد.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان با بیان اینکه استان سمنان ظرفیت مناسبی در حوزه روستایی دارد اضافه کرد: کانون های مساجد به عنوان یکی از ارکان فرهنگی در سطح روستاها هستند که می توانند فعالیت خوبی در زمینه روستاهای دوستدار کتاب داشته باشند.

 

وی با اشاره به فعالیت  ۸۶ کتابخانه در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان گفت: ۱۴ هزارو۸۳۹ نفر دراین کتابخانه ها عضو هستند.

 

حجت الاسلام موسوی توسعه زیرساخت‌های فرهنگی نظیر ساخت کتابخانه را بهترین راه مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان عنوان کردو افزود: از این تعداد کتابخانه ۶۳ کتابخانه شهری و ۲۳ باب دیگر روستایی است که تلاش برای تجهیز کتابخانه‌های روستاها از برنامه‌های این ستاد است.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان بیان کرد: برنامه‌های مختلفی در کتابخانه‌های مساجد استان سمنان با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی، جذب جوانان و نوجوانان وبه ویژه کودکان به کتابخانه مساجد، انس بیشتر عموم مردم به ویژه نسل جوان با کتاب و ترغیب به مطالعه کتب دینی و مفید در حال برگزاری است.

کد خبر 1015140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha