رحیم خاکی، مسئول مرکز فعالیت های قرآنی سازمان ملی جوانان پیرامون نقش مساجد در نهادینه کردن ارزش های قرآنی در جامعه به خبرنگار شبستان گفت: مساجد از صدر اسلام تاکنون مهمترین پایگاه برای ارایه علوم اسلامی هستند.
وی افزود: شکل گیری انقلاب اسلامی و پیروزی در هشت سال جنگ تحمیلی ثمره تکیه بر نیروهای قرآنی و نخبگان قرآنی تربیت شده در مساجد بود.
خاکی بر لزوم تجهیز مساجد به امکانات نوین آموزشی تاکید و اظهار کرد: اگر آموزش های مسجدی تلفیقی از شیوه های جدید و سنتی با بهره گیری از سخت افزار و علوم جدید آموزشی باشد، می توانیم از مساجد به عنوان مرکز اصلی آموزشی عمومی و تخصصی قرآنی استفاده کنیم.
وی افزود: آرامش و فضای معنوی مساجد، بهرمندی از فریضه نماز جماعت، برپایی گفتمان های دینی در کنار برپایی جلسات قرآنی مساجد می تواند در تاثیرپذیری برنامه های قرآنی مساجد در جوانان موثر باشد.
وی به عوامل موفقیت جلسات قرآنی مساجد اشاره کرد و افزود: اعزام مربیان جوان و پرانرژی برای برپایی جلسات قرآنی و حمایت از این جلسات از سوی متولیان مساجد می تواند موجب تقویت جلسات قرآنی مساجد شود.
خاکی تصریح کرد: یکی از مهمترین شاخصه های جلسات قرآنی موفق مساجد، تشویق و توجه به آموزش همراه با مهربانی است و در این راستا خانواده ها نیز با پیگیری نحوه آموزش جوانان و نوجوانان می توانند در موفقیت این جلسات نقش داشته باشند.
وی افزود: آسیب های احتمالی جلسات قرآنی با تکیه بر برپایی آموزش های قرآنی مسجدمحور و بهره مندی از فضا و مکان مقدس مساجد کاهش می یابد و برای رسیدن به سطحی مطلوب در این زمینه، جلسات قرآنی مساجد باید گسترش یابد.
مسئول مرکز فعالیت های قرآنی سازمان ملی جوانان خاطر نشان کرد: جلسات قرآنی مساجد نباید برای جوانان و نوجوانان به تکلیف شب تبدیل شود چرا که ممکن است جوانان از جلسات قرآنی خسته شوند و از پیگیری جلسات خودداری کنند.
پایان پیام/
نظر شما