«مسعود گواهیان» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در جهرم، با تسلیت ایام سالروز شهادت حضرت زهرا (س) گفت: در آیینی همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، از مقام علمی و اخلاقی آیت الله «سید ابوالقاسم شفیعی» از علمای شهرستان جهرم تجلیل به عمل آمد.
مدیر کانون فرهنگی و هنری «دوستان آسمانی»، مسجد «امام حسین (ع)» جهرم افزود: نقش این عالم مجاهد در دوران ستم شاهی و در راستای ارشاد و هدایت مردم و همچنین مبارزه علیه دژخیمان آن زمان بارز و شاخص بوده است.
وی با اشاره به اینکه آیت الله شفیعی همدوش با ديگر علمای بزرگ جهرم در تقويت بنيه اعتقادی و اخلاقی جوانان آن روز نقش بسياری داشته است، عنوان کرد: در دوران پيروزی انقلاب و اوج خفقان آن روز تواضع و اخلاق این عالم ربانی در كنار سخنرانیهای اعتقادی بسيار تأثيرگذار بوده است.
گواهیان با اشاره به اینکه در این آیین «مهدی فصاحت» از کارشناسان مذهبی و عضو کانون فرهنگی و هنری «دوستان آسمانی» به سخنرانی پرداخت، خاطرنشان کرد: سجایا و ویژگی های معنوی و اخلاقی آیت الله شفیعی در این مراسم تبیین و مورد بررسی قرار گرفت.
وی به رونمایی کتاب «برگی از دفتر آفتاب» با حضور حجت الاسلام مدبر امام جمعه جهرم در این مراسم اشاره کرد و اظهار داشت: این کتاب به قلم «مهدی فصاحت» و به همت امور فرهنگی و تدوین آثار دفتر امام جمعه جهرم به چاپ رسیده است.
مدیر کانون فرهنگی و هنری «دوستان آسمانی» با اشاره به اینکه تاکید بر رعایت اصول بهداشتی در این مراسم مشهود بود، اذعان کرد: این آیین با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی همچون رعایت فاصله فیزیکی و استفاده از ماسک توسط شرکت کنندگان در این کانون فرهنگی و هنری برگزار شد.
به گزارش شبستان، آیین رونمایی از کتاب «برگی از دفتر مهتاب» و بزرگداشت آیت الله شفیعی در کانون فرهنگی و هنری «دوستان آسمانی» در قالب رواق «نور» در طرح ملی «ایران قوی» به اجرا در آمد.
گفتنی است، آیت الله «سید ابوالقاسم شفیعی موسوی»، در سال ۱۳۱۱ دیده به جهان گشود. وی دارای تحصیلات حوزوی در شهرهای شیراز و قم بود و از جمله اساتید وی در شیراز آیات «سید محمد حسینی» و شیخ «ابوالحسن حدائق» بوده و در قم، از محضر شهید مفتح و آیات عظام بروجردی و امام خمینی (ره) بهره گرفت.
به هنگام تحصیل در حوزه علمیه قم به عنوان طلبه ممتاز شناخته شده و آیت اله العظمی علی صافی گلپایگانی وی را به آیت الله العظمی بروجردی معرفی می کند و آیت الله بروجردی به آقای شفیعی هدیه ای و یک دوره بحارالانوار اعطا می کند.
وی در سفری به جهرم آمد و مفتخر به دامادی آیت الله «سید علی اکبر آیت اللهی» شد و به دستور معظم له در مسجد «سروی» و مسجد «صاحب الزمان (عج)» جهرم اقامه نماز جماعت داشت و بعد از فوت آیت الله «سید علی اکبر آیت اللهی» در مسجد «امام حسین (ع)» امام جماعت را بر عهده گرفته و از طرف امام خمینی و آیت الله العظمی گلپایگانی و ... مفتخر به اخذ وجوهات شد.
وی خطیب و سخنوری توانا بوده و در قاطبه محلات جهرم و بعضی اوقات در شهرهای دیگر و کشورهای حوزه خلیج فارس به افاضه می پرداختند و مدت زمان اندکی هم در شیراز بوده و در آنجا هم مشغول تبلیغ بوده است. معظم له در منزل خو، ۲ ماه محرم و صفر و ایام فاطمیه مجلس عزاداری برگزار می کرده و این مهم، هنوز هم برگزار می شود. منزل ایشان در اصل، منزل آیت الله «سید عبدالحسین نجفی لاری» بوده و چند سال است به منام حسینیه شفیعی نام گذاری شده است.
سرانجام این عالم، در پی بیماری در تاریخ دوم بهمن ۱۳۵۸ به جوار رحمت الهی پیوسته و در محل اقامه جماعت خود، مسجد «امام حسین (ع)» مدفون می شوند.
وی دارای کتابخانه ی نفیسی بوده که کتاب ها هم اکنون در حسینیه یاد شده موجود می باشد و نوشته هایی هم از ایشان در دفتر هایی باقی است که شایسته است تنظیم و تدوین شده و به چاپ برسد.
نظر شما