بیشترین استفاده از رسانه دیجیتال در حوزه علوم اسلامی است

حجت الاسلام والمسلمین محمدی، گفت: بیشترین و برترین استفاده از نرم افزار و رسانه دیجیتال باید در حوزه علوم معارف اسلامی که قم پایگاه اصلی آن است، صورت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین حمید محمدی، قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآنی، امروز(5بهمن) در مراسم افتتاحیه نمایشگاه رسانه های دیجیتال که در نمایشگاه دائمی استان برگزار شد، با اشاره به ویژگی های نرم افزار موثر تصریح کرد: تکثیر سریع و آسان، قدرت انتقال، فراگیری، از ویژگیهای مهم یک نرم افزار موثر است.

 

وی افزود: نرم افزارها می توانند منشأ انتقال اطلاعات باشند و تمامی عرصه ها می توانند در این محدوده حضور داشته باشند.

 

قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تاکید کرد: اگر یک نگاه جهانی به توسعه فرهنگی و دینی نداشته باشیم دچار انزوا خواهیم شد که مهم ترین مساله نگاه به نرم افزار است که می تواند ما را در این جنت پیش ببرد.

 

رییس مرکز توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بر ضرورت بهره گیری از فضای مجازی تاکید کرد و ابراز داشت: این یک حقیقت بزرگ است که اگر ما نتوانیم در فضای مجازی حضور موثر داشته باشیم نمی توانیم سهمی از توسعه در جهان داشته باشیم.

 

حجت الاسلام والمسلمین محمدی، خاطرنشان کرد: اینترنت دشمن ما نیست، بلکه دشمن ما در اینترنت است، اگر ما بتوانیم اینترنت را فتح کنیم دشمن ما مغلوب می شود.

 

وی تاکید کرد: بیشترین و برترین استفاده از نرم افزار و رسانه دیجیتال باید در حوزه علوم معارف اسلامی که قم پایگاه اصلی آن است، صورت بگیرد.

 

قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: ما اگر بخواهیم بهره مندی های اقتصادی داشته باشیم و فرهنگ مان را در جهان توسعه دهیم لازمه اش رشد تولید آثار دیجیتالی است.

 

رییس مرکز توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار داشت: الزامات یک انقلاب در بعد رسانه های دیجیتال این است که ما باید نگاه تبلیغی به آن داشته باشیم.

 

حجت الاسلام والمسلمین محمدی، گفت: ما باید در تولید نرم افزار سلیقه و نیاز مخاطب را در نظر بگیرم، هر نرم افزار باید حداقل به 100 زبان تولید شود.

 

وی با اشاره به اینکه باید پیام های مکتب اهل بیت(ع) را در قالب رسانه های دیجیتال به دنیا عرضه کنیم، تصریح کرد: ساز و کاری برای تولید نظام مند و منسجم آثار دیجیتالی اسلامی وجود ندارد.

 

قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عنوان کرد: باید موسسات تولیدی آثار دیجیتالی استقلال اقتصادی داشته باشند و مهارت های لازم را جهت تولید کسب کنند.

 

رییس مرکز توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ابراز داشت: قم به عنوان پرچمدار فضای دینی و اسلامی باید این ابزار را با تمام ابعادش تحت سیطره خود دربیاورد و به پیش ببرد.

 

حجت الاسلام والمسلمین محمدی، تاکید کرد: قم می تواند مرکز توسعه محصولات فرهنگی بوده و در این زمینه صادرات داشته باشد.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 101706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha