به گزارش خبرگزاری شبستان، «مصطفی آلاحمد» در مورد انتخاب موضوع فیلم مستند خود گفت: هر شخصیت فرهنگی، بخشی از فرهنگی است که ما در آن زیست میکنیم؛ اگر بتوانیم از شر نگاههای سیاه و سفیدی که گاه ازاین شخصیتها، قهرمان و گاه شیطان میسازد، رها شویم، با درک بهتری به نقد جامعه خود میپردازیم.
این کارگردان ادامه داد: شخصیت اثرگزار و چندلایه جلالآلاحمد همیشه برای من این جذابیت را داشت که توسط وی به شناخت بیشتر و بهتری از جامعه و به ویژه جامعه روشنفکری در چنددهه پرفراز و نشیب آن روزگار پی ببرم.
وی که بیش از هفت سال برای تولید این فیلم زمان گذاشته، بیان کرد: از ابتدا سعی بر این بود که نگاه و سلیقه شخصی یا دیدگاه خاصی به جز اتوبیوگرافی نویسنده، مورد تأکید نباشد و از این حیث، این فیلم نخستین مستندی است که در عین گردآوری نظرهای موافق و مخالف، نگاهی اجمالی به همه زندگی جلالآلاحمد دارد.
آلاحمد، در خصوص اضافه شدن بخش مستند به سیامین جشنواره فیلم فجر گفت: به این ترتیب جشنواره فیلم فجر محلی برای دیده شدن نگاههای ژرفتر و موضوعات مهم فرهنگی و اجتماعی نیز خواهد بود. این فرصت مغتنمی است برای فیلمسازانی که در جستجوی نقد و محک آثار خود هستند و امیدوارم با جدی گرفتن ضرورت فیلم مستند در جامعهما، این موضوع همیشگی باشد.
فیلم «نویسنده بودن» با موضوع زندگینامه جلالآلاحمد به کارگردانی، تدوین و پژوهش مصطفیآلاحمد، تهیهکنندگی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، صداگذاری محمود موسوی نژاد و تصویربرداری محسننظری، داوودعباسی و فریدونصالح، دربخش مستند سیامین جشنواره فیلم فجر حضور خواهد داشت.
سیامین جشنواره بینالمللی فیلم فجر از 12 بهمن ماه در تهران و از 17 بهمن در استانها آغاز خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما