برگزاری نمایشگاه های کتاب بیانگر پویایی فرهنگی است

رئیس دانشگاه پیام نور گیلان، برگزاری نمایشگاه های کتاب را بیانگر پویایی فرهنگی جامعه دانست.

دکتر محمد دوستار در حاشیه برگزاری نمایشگاه کتاب گیلان، به خبرنگار شبستان گفت: برگزاری نمایشگاه های کتاب و میزان حضور مردم در این نمایشگاه بیانگر پویایی فرهنگی جامعه است.


رئیس دانشگاه پیام نور گیلان خاطر نشان کرد: نهادینه کردن فرهنگی مطالعه در جامعه نیازمند برنامه ریزی بلند مدت آموزشی و تربیتی است، اما برپایی نمایشگاه های کتاب راه مناسبی برای دسترسی علاقه مندان به مطالعه به کتاب  های موردنظر با قیمت مناسب است.


این استاد دانشگاه تاکید کرد: نمایشگاه های کتاب نقش اساسی در ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی ایفا می کنند.


وی یادآور شد: وقتی ده ها انتشاراتی در نمایشگاه کتاب گردهم می آیند و آخرین محصولات خود را عرضه می کنند، یک مانور فرهنگی را به معرض نمایش می گذارند که جنبه آموزشی آن بیش از جنبه مادی است که در گرایش جوانان و دانش اموزآن به فرهنگ مطالعه تاثیر گذار است.


دوستار با اشاره به کارکرد های متنوع نمایشگاه های کتاب، اعلام کرد: نمایشگاه های کتاب با عرضه کتاب های مختلف، نیازمندی های کتاب خوانان را برطرف می کند.


این کارشناس مسائل فرهنگی و آموزشی، کاهش هزینه های خرید کتاب را از دیگر دستاوردهای نمایشگاه های کتاب برشمرد و گفت: زمان مورد نیاز برای تهیه کتاب در نمایشگاه های فصلی و سالانه نسبت به روزهای متعارف کمتر است.


عضو هیئت علمی دانشگاه تصریح کرد: نمایشگاه های کتاب با ارائه تخفیف های مختلف، قدرت خرید مردم را افزایش می دهد.


دوستار، حضور کودکان درکنار پدر و مادر را در نمایشگاه های کتاب، فرصت مناسبی برای ترویج فرهنگ مطالعه خواند و افزود: نمایشگاه های کتاب، پدران و مادران را ترغیب می کند که برای کتابخوان کردن فرزندان برنامه ریزی داشته باشند.


رئیس دانشگاه پیام نور گیلان، با بیان اینکه نمایشگاه های کتاب را باید یک فعالیت فرهنگی قلمداد کرد، اظهار کرد: باید بر تداوم و کیفیت بخشی نمایشگاه های کتاب از سوی مدیران فرهنگی تاکید کرد.


پایان پیام/

کد خبر 10249

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha