عباس لنگرودی، رئیس اداره امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) گیلان با تاکید بر اینکه مرحله نخست این طرح از ابتدای امسال آغاز شد، به خبرنگار شبستان گفت: در این مرحله هفت هزار و 645 خانوار مددجوی گیلانی از برنامه های مختلف آموزشی و تربیتی این طرح بهره مند شدند.
وی هدف از اجرای این طرح را ارائه آموزش های متناسب با شرایط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و جغرافیایی خانوارهای تحت حمایت در جهت تحکیم بنیان خانواده و کاهش آسیب های اجتماعی و تقویت و رشد و شکوفایی استعدادهای نهفته در بین اعضای خانوارها عنوان کرد.
لنگرودی ادامه داد: در مرحله دوم این طرح که از ابتدای سال آینده اجرا می شوند 2 هزارو 722 خانوار دیگر نیز از مزایای این طرح بهره مند می شوند.
وی افزود: در این طرح مشاوران خانواده با حضور در منازل مددجویان به صورت چهره به چهره در جمع اعضای خانواده به ارائه نکات مشاوره ای و آموزشی می پردازند.
لنگرودی، ارتقای شاخص های کیفی برنامه های آموزشی این طرح در مرحله دوم را از مهم ترین ویژگی های آن دانست و تصریح کرد: در انتخاب و شناسایی این خانوارها علاوه بر شاخص های الزامی از قیبل بیش از سه نفر و دارای فرزند بالای 7 سال، شاخص های دیگری نیز لحاظ شده است.
وی یادآور شد: شاخص هایی همچون زنان مطلقه، دارا بودن دختران بازمانده از تحصیل و ازدواج، اعتیاد، بزهکاری، بی سوادی، بیکاری، وجود جذابیت های نامطلوب فرهنگی، سکونت خانواده در مناطق مرزی، پر خطر و حاشیه نشین از جمله این موارد هستند.
لنگرودی با اشاره به اینکه جشن توانمندسازی فکری خانوارهای مشمول در مرحله نخست، اسفند ماه امسال آغاز می شود، بیان کرد: 80 مشاور دینی و خانواده ارائه برنامه های آموزشی و تربیتی این طرح را در گیلان بر عهده دارند.
وی تصریح کرد: تمهید مقدمات و برگزاری جلسات توجیهی و آموزشی مشاوران مذهبی و خانواده برای اجرای این طرح در سال آینده آغاز شده است.
پایان پیام/
نظر شما