به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، فریده اولاد قباد یکشنبه (3 اسفند) در مراسم یادواره استانی بانوان شهیده، جانباز و آزاده استان با عنوان «لشکر فرشتگان تاریخ ساز» و تجلیل از خانواده ایشان در گلزار شهدای کرمان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم، شهدای ترور، شهدای مدافع امنیت و شهدای مدافع سلامت گفت: این یادواره به صورت استانی در استان شهید پرور کرمان و استانی که مزین به نام شهدای محور مقاومت و همه شهدا است، برگزار می شود.
مشاور بانوان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور بیان کرد: در طول تاریخ و در اسلام زنانی داشتیم که تاریخ ساز بودند و از جمله همراهی و همفکری حضرت خدیجه(س) با پیامبر عظیم الشأن(ص)، ادامه مسیر خط ولایت توسط حضرت فاطمه زهرا(س) و صبر، استقامت و شهامت حضرت زینب(س) از بهترین این نمونه ها است.
وی با بیان اینکه ما شهدای بسیار زیادی را داریم که برای آرمان و ارزش ها و برای دفاع از حقانیت جان خود را فدا کردند، افزود: زن در زمان ستمشاهی به عنوان یک شیء یا ابزار مورد استفاده قرار می گرفت اما با پیروزی انقلاب اسلامی و نگاه و نگرش امام راحل، زن توانست به هویت اصلی و حقوق انسانی خود برگردد و در مبارزات سیاسی حضور پررنگی داشته باشد.
اولادقباد با اشاره به اینکه در پیروزی انقلاب اسلامی بعضاً دیده اید که حضور زنان در راهپیمایی ها و حتی در چاپ و توزیع و نشر اعلامیه ها از مردان کمتر نبوده است، ادامه داد: در قانون اساسی به جایگاه و حفظ کرامت انسانی زن توجه ویژه ای شده است و یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری هم حفظ بنیان خانواده و پیشگیری از آسیب های اجتماعی است و این، رسالت ما زنان را بیشتر می کند.
وی با اشاره به اینکه مردان و زنان سلحشور و غیور ما در بحرانی ترین شرایط توانستند کشور را مدیریت کنند، در خطاب به مدعیان حقوق بشر گفت: شماهایی که مدعی حقوق بشر، مدعی دفاع از حقوق زنان و کودکان هستید، بسیاری از کودکان ما که مبتلا به بیماری پروانه ای هستند، دارند از بین می روند زیرا کشور ما را مورد تحریم قرار دادید.
مشاور بانوان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور خاطرنشان کرد: باید نقش زنان را در عرصه های مختلف جامعه دید زیرا در سطح نخبگان زنانی را داریم که مشارکت سیاسی بالایی دارند، نقش زنان در جنگ ایران با عراق، مصداق بارز و روشن نقش زنان در دفاع از سرزمین، باور و ارزش های نظام جمهوری اسلامی است.
وی با اشاره به نقش زنان در عرصه های ملی و بین المللی، گفت: زنان به صورت نظامی و انتظامی در حوزه بسیج فعالیت می کردند هرچند شاید غیور مردان اجازه نمی دادند که زنان به صورت مستقیم وارد عرصه جنگ شوند اما باز نقش زنان را در حمایت معنوی از مردان رزمنده در دوران جنگ می دیدیم.
اولادقباد بیان کرد: بسیاری از نسل جوان به نوعی دچار دوگانگی ارزشی می شوند و رسالت والدین و مادران در اینجا بسیار مهم است و بزرگترین مانع اجتماعی، تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی است که رهبر انقلاب به خوبی به آن اشاره کردند و شالوده آنچه که این تهاجم فرهنگی آن را مورد تهدید قرار می دهد، دین و آموزه های اخلاقی کشورمان است که باید از آن به خوبی مراقبت کنیم.
وی در پایان گفت: نقش آموزش، هنر، ادبیات و رسانه ملی در انتقال فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت بسیار مهم است.
نظر شما