سردار «محسن کریمی» با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و شناساندن فرماندهان و رزمندان دوران دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: فعالیت های خوبی در ذیل کنگره ملی نقش امام و ۶۲۰۰شهید استان مرکزی انجام شده است که ساخت سریال «عمو رحیم» از فعالیت ها و تلاش های شهید رحیم آنجفی در دوران دفاع مقدس از جمله این برنامه ها است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی زبان هنر و به ویژه هنرهای نمایشی را بهترین زبان برای بیان مفاهیم دانست و بیان کرد: صدا و سیما می توانند با به تصویر کشیدن زندگی و فعالیت های رزمندان در دوران دفاع مقدس نقش موثری در تبیین فرهنگ ایثار و شهادت و سیره شهدا در جامعه داشته باشد.
وی با اشاره به وجود شهدای شاخص استان مرکزی بیان کرد: این شهدا از اقشار مختلف مردم بودند که یکی از شهدای والامقام شهید رحیم آنجفی است که عمده رزمندگان و فرماندهان دفاع مقدس در کشور ایشان را به خوبی می شناسند و از افتخارات این شهید والامقام به خوبی آگاه هستند.
این مقام ارشد استان به شاخصه های رفتاری شهید آنجفی اشاره کرد و ادامه داد: تقوا، ادب، هوشیاری، ولایتمداری و شجاعت از مهمترین شاخصه های این شهید والامقام بوده که همواره زبانزد رزمندگان و گروه ها و گردان های دفاع مقدس بوده است.
سردار کریمی با تاکید بر اینکه اکنون بعد از گذشت بیش از 40 سال از دفاع مقدس این شهید بزرگوار همچون ستاره ای پرفروغ می درخشد، اظهار کرد: شهید رحیم آنجفی از بزرگترین افتخارات استان مرکزی است.
معرفی شهدا به عنوان الگوهایی برتر نیاز روز جامعه است
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه یکی از نیازهای مهم امروز جامعه اسلامی معرفی شهدا به عنوان الگوهایی برتر و سرمشق هایی نیکو به نسل جوان است، گفت: این دلیر مردان با ایثار و ازخودگذشتگی هایی که از خود نشان دادند عزت و سربلندی را برای ایران اسلامی به ارمغان آوردند.
وی یکی از راه های انتقال مفاهیم دفاع مقدس و معرفی الگوهایی همچون شهید آنجفی و دیگر شهدای والامقام را ساخت سریال در رابطه با زندگی نامه و رشادت های آنان در دوران دفاع مقدس دانست و گفت: با یاری خدا و همت های کارشناسان فرهنگی رسانه ملی برنامه ریزی ساخت سریال شهید رحیم آنجفی در حال انجام است.
این مقام مسئول ادامه داد: به همین منظور استفاده از تمامی ظرفیت های استانی و به کارگیری کارشناسان و نخبگان هم در عرصه های فنی و هنری و هم در عرصه دفاع مقدس و نظامی یک ضرورت است.
سردار کریمی اضافه کرد: این مهم باید با مشارکت همگانی انجام شود تا بتوانیم یک تولید خوب در شأن شخصیت این شهید والامقام داشته باشیم.
صدا و سیما دانشگاهی بزرگ برای هدایت افکار عمومی به سمت معارف انقلابی
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش صدا و سیما را دانشگاهی بزرگ برای تربیت و هدایت افکار عمومی به سمت معارف اسلامی و انقلابی دانست و گفت: تجربیات این سال ها نشان داده که این دانشگاه بسیار می تواند در فرهنگ سازی و تحقق راهبردهای انقلاب اسلامی اثرگذار باشد.
این مقام ارشد استان اضافه کرد: در طی سال های اخیر به همت مجاهدین فرهنگی در کشور آثار و تولیداتی بسیار خوبی همچون سریال یوسف پیامبر(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) ساخته شده که نشان از وجود افراد توانمند در عرصه فرهنگ و هنر دارد.
وی ادامه داد: هر یک از شهدا الگوی مناسبی برای نسل جوان و نوجوان هستند و در طول زندگی خود و همچنین دوران دفاع مقدس با از خودگذشتگی کارهای بزرگی را انجام دادند که باید این الگوهای به نسل جوان و نوجوان معرفی شوند.
این مقام مسئول به عملکرد صدا و سیما در طول سال های بعد از انقلاب اشاره کرد و گفت: عملکرد رسانه ملی بسیار درخشان و قابل قبول است و در عرصه ها و مقاطع مختلف توانسته معارف و مفاهیم ناب دینی، علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را به مردم معرفی کند.
تاریخ انقلاب مملو از درس های عبر آموز است
سردار کریمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه خوشبختانه تاریخ انقلاب اسلامی پر از سوژه ها و مقاطع ناب است، گفت: حماسه سازی های ملت ایران موجب شده تاریخ ۴۲ ساله انقلاب همواره پر از درس ها و عبرت های فراوان باشد که بازخوانی آنها برای نسل جوان لازم و ضروری است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی یکی از مقاطع مهم و حساس تاریخ انقلاب را دوران هشت ساله دفاع مقدس دانست و بیان کرد: این دوران همچون گنجی عظیم در اختیار ما است که باید به درستی از آن بهره برداری کنیم.
این مقام مسئول ادامه داد: استان مرکزی در دوران انقلاب بیش از ۶۲۰۰ شهید والامقام را تقدیم انقلاب کرده است که هر یک از این شهدا همچون نگینی درخشان هستند.
رحیم آنجفی سرداری دلیر از دیار آفتاب
سردار شهید آقا رحیم آنجفی در یکی از روستاهای اراک به نام مرزیجران در دهم اردیبهشت ماه 1332 در خانوادهای مذهبی چشم به جهان گشود.
در بهمن ماه 1357 از اولین نیروهای انقلابی بود که برای تشکیل کمیته در محل مسجد آقا ضیاءالدین اراک تلاش کرد.
وی در عملیات طریقالقدس و فتحبستان و پس از آن در عملیاتهای فتح المبین، بیت المقدس، رمضان و محرم شرکت کرد.
از ویژگیهای خوب او، توفیق در برقراری ارتباط عاطفی با نیروها بود و تمام رزمندگان جبهه او را دوست داشتند و او را «عمو رحیم» خطاب میکردند.
درلشکر 17 علی بن ابی طالب(ع) مسئولیت تیپ یکم را بر عهده گرفت، در همان زمان در عملیات والفجر 3 با شجاعت تمام در تک و پاتکهای دشمن در مهران، هدایت تیپ را با لیاقت و دلیری انجام داد.
عملیات والفجر 4 در پنجوین عراق آخرین حضور زمینی سردار شهید بود و او در پنجمین روز از آبان ماه 1362با تیر دشمن به شهادت رسید.
پیکر مطهر شهید رحیم آنجفی بر دوش هزاران نفر از مردم شهید پرور اراک در گلزار شهدا به خاک سپرده شد.
نظر شما