«یونس سخاوت» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز اظهار داشت: حدود ۲۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ملی هنرهای دیجیتال در تبریز ارسال شد که از این تعداد ۵۶ اثر به مرحله داوری راه یافت.
دبیر اجرایی جشنواره ملی هنرهای دیجیتال با اشاره به اینکه این جشنواره در ۲ رشته برگزار شد و نفرات برتر خود را شناخت، اظهار کرد: آثار این جشـنواره در ۲ بخش آسیب های اجتماعی و موضوع آزاد و در محورهای هنرهای رایانه ای چنـد رسانه ای شامل انیمیشن و هنرهای ویدیویی، جلوه های ویژه صوتی، تصویری، عکس، نقاشـی دیجیتال و هنرهای رایانه ای تعاملی شامل بازی های رایانه ای، هنرچیدمان، هنرهای نمایشـی چندرسانه ای و واقعیت مجازی و واقعیت افزوده به دبیرخانه ارسال شد.
وی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره حمایت و معرفی آثار بدیع هنر دیجیتال در کشور و بهره گیری از ظرفیت هنرهای دیجیتال و هنرمندان برای پرداختن به موضوع های پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.
سخاوت ادامه داد: بهره جستن از زبان و بیان توانای هنر در حل معضلات و آسیب های جامعه و از منظر هنری، شناسایی استعدادهای خلاق فعال در عرصه هنرهای دیجیتال، ایجاد ارتباط علمی میان هنرمندان و فعالان حوزه هنرهای دیجیتال و نمایش تولید محصولات ناب هنری مبتی بر تکنولوژی و فناوری از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره ملی است.
به گفته وی دومین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال به مدت چهار روز به صورت مجازی با برگزاری سخنرانی ها، کارگاه ها و نشست تخصصی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد. دانشکده چندرسانه ای دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان قطب هنر دیجیتال و بنیانگذار رشته هنرهای رایانه ای در کشور است که برگزاری این جشنواره را برعهده داشت.
نظر شما