به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی در ادامه جلسه علنی امروز چهارشنبه 18 فروردین و در جریان بررسی طرح جهش تولید و تامین مسکن در اخطار قانون اساسی گفت: یکی از همکاران در رابطه با واگذاری و تدوین آیین نامه پیرامون چگونگی ساخت و سازها بر اساس سبک زندگی اسلامی به شکل التزامی مطلبی را در مورد جایگاه حوزه علمیه مطرح و تاکید کرد که تصمیم گیری ها در این زمینه باید بر اساس قانون باشد.
این عضو فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این از معدود مواردی است که حوزه های علمیه را در عرصه ورود به قانونگذاری فعال می کنیم، اظهار داشت: اینکه تاکید شده است تصمیم گیری در رابطه با این موضوع باید به شورای عالی انقلاب فرهنگی سپرده شود، باید گفت حوزه علمیه اولین نهادی بود که نسبت به این قانون اعتراض کرد. حوزه در این اعتراض تاکید کرد که واگذاری این مهم به وزارت راه و شهرسازی غلط است و باید اسلام شناسان در این مورد نظر بدهند که به طور قطع صاحب نظران این بخش در حوزه علمیه حضور دارند.
رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر گفت: آقای زنگنه نگفته اند که حوزه های علمیه در این بخش دخالتی نداشته باشند یا آنها را حذف کنیم. در حال حاضر نیز که تصویب شده است،ا گر به سوابق دقت کنیم در شورای عالی شهرسازی که به ریاست رییس جمهور تشکیل می شود، همه وزارتخانه ها حضور دارند.
وی ادامه داد: در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز پیرامون این موضوع بحث شده است و برای آن پیوست فرهنگی و اجتماعی تعیین شد. قطعا ار نظر حوزه های علمیه و دانشگاه ها در این موضوع استفاده خواهد شد و شورای نگهبان نیز به این موضوع ورود کند.
نمایندگان در ماده 21 طرح جهش تامین مسکن وزارت راه و شهرسازی را مکلف کردند سه ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون با همکاری مرکز مدیریت حوزه های علمیه شاخص های تحقق هویت و فرهنگ و سبک زندگی غنی اسلامی – ایرانی را تدوین نماید.
نظر شما