رسالت روحانیت تربیت نیروی های متخصص دینی است

مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه تبلیغ، تأثیرگذارترین رسانه در طول تاریخ تشیع است، گفت: رسالت روحانیت تربیت نیروی های متخصص دینی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام اکبرفرجام، مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان، صبح امروز (15بهمن) در جمع اعضای اتاق فکر تبلیغ دفتر تبلیغات اسلامی در مرکز مدیریت حوزه علمیه مشهد، با بیان اینکه تبلیغ، تأثیرگذارترین رسانه در طول تاریخ تشیع بوده است، گفت: یکی از مهم ترین عناصر شبکه تبلیغ، مسجد و مبلغ است که در عرصه تبلیغ نقش مهمی را ایفا می کنند.


وی افزود: وظیفه طلاب حوزه علمیه در درجه اول عمل به دستورات قرآن کریم و فهم عمیق و همه جانبه دین خدا است تا بتواند در زمینه تبلیغ دین تاثیر گذار باشد.


مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان با تأکید بر اینکه در عرصه تبلیغ متولیان زیادی فعالیت دارند، تصریح کرد: حوزه علمیه در این عرصه با توجه به نیازهای متعدد مراکز فرهنگی، دانشگاه‌ها و توده مردم، تربیت نیروهای متخصص در زمینه‌های مختلف را برعهده دارد و نگاه این نهاد آموزشی، پژوهشی و فرهنگی یک نگاه جامع نگرانه می‌باشد.


وی با بیان اینکه حوزه علمیه یا باید مبلغ جامع و متخصص در همه عرصه‌ها پرورش دهد و یا حوزه تبلیغی را سروسامان دهد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان اقدام به احصاء رشته‌های تخصصی مورد نیاز جامعه کرده تا با تعیین اولویت‌ها نسبت به راه‌اندازی این رشته‌ها اقدام نماید که از جمله می‌توان به مدرسه علمیه عالی نواب اشاره کرد که در حال طراحی رشته تخصصی قضا در سطوح 3 و 4 می‌باشد.

 

پیشینه: اتاق فکر تبلیغ از سال 1388 به صورت مستقل با حضور علما، اساتید و بزرگان عرصه تبلیغ مشهد تشکیل و نسبت به امر تبلیغ همفکری می‌نماید و تأسیس مرکز تخصصی تبلیغ، ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه تبلیغ و مبلغان، ضرورت بیان اخلاق حرفه‌ای طلبگی و تقویت بعد فرهنگی حوزه‌های علمیه، ضرورت تشکیل معاونت تبلیغ در مرکز مدیریت حوزه، تأسیس بنیاد نخبگان علمی تبلیغی حوزه، استفاده از عرصه‌ها و روش‌های نوین ارتباطی، استفاده از قالب‌های هنری و به روز و تعریف اهداف و ویژگی‌های مبلغین این عرصه از موضوعات مطرح شده در این اتاق است.


پایان پیام/

کد خبر 104752

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha