فعالیت ۵ مرکز مراقبتی از بیماران کرونا در کنار بیمارستان ها در تهران

مالمیر با اشاره به فعالیت ۵ مرکز مراقبتی از بیماران کرونا در کنار بیمارستان ها در شهر تهران گفت: در مجموع ۲۳ مرکز مراقبتی از بیماران کرونایی در شهر تهران فعال می شود.

خبرگزاری شبستان _گروه سیاسی_ فرزانه تهجا: شیوع ویروس کرونا از اسفند ماه سال گذشته موجب شد تا اقشار مختلف جامعه ، نهادها و سازمانهای مسئول برای جلوگیری از شیوع آن وارد میدان شوند در این میان بسیج جامع پزشکی تهران با آغاز پیک جهارم کرونا اقدامات قابل توجهی را در دستور کار دارد که در این رابطه گفتگویی با عیسی مالمیر رییس بسیج جامع پزشکی تهران به شرح زیر ارایه می شود.

 

با آغاز پیک چهارم کرونا بسیج جامعه پزشکی چه اقداماتی را در دستور کار دارد؟

متاسفانه پیک چهارم رخ داد که البته دلایل بسیاری از ترددها، مسافرت ها دارد. در این راستا سازمان بسیج پزشکی تهران بزرگ با همکاری نواحی 23 گانه سپاه تهران بزرگ اقداماتی را در این زمینه انجام داده است که به اختصار اعلام می کنم.

 

اولین گام در پیک چهارم در بسیج جامعه پزشکی تهران چیست؟

اولین گام فراخوان نیروهای داوطلب جهت مشارکت در موضوع آگاهی بخشی و آموزش مردم است که در این راستا از هر ناحیه بسیج بیش از 20 نفر فراخوان شدند و از فردا آموزش آنها در مراکز بهداشت شش گانه تهران بزرگ آغاز می شود. در موضوع آگاهی رسانه ای و آموزش عمومی بیش از 500 هزار بروشور آموزشی مجدد علاوه بر مرحله قبل آماده شده است که انشاءالله به زودی به دست مردم می رسد. تفاوت این بروشور با بروشورهای قبلی آگاهی از طب سنتی در درمان کرونا است.

 

در موضوع نقاهتگاهها برای استفاده در شرایط بحران چه اقداماتی صورت می گیرد؟

در راستای آماده سازی موضوع فرا ظرفیتی آنچه در 105 بیمارستان دولتی انجام می شود با ابلاغ وزیر بهداشت بیمارستان های خصوصی نیز موظف شدند تا خدمات کرونایی را ارایه دهند. در موضوع فرا ظرفیت نیز ظرفیت درون بیمارستانی وجود دارد. همچنین ظرفیت برون بیمارستانی نیز در پیک های قبلی وجود داشت که از آن به عنوان نقاهتگاه یاد می کنیم که بنا به دلایلی این مراکز مورد توجه مردم واقع نشد و از جمله دلایل آن این بود که مردم به این مراکز اعتماد نکردند و اعتمادسازی لازم در این زمینه صورت نگرفت.

 

مراکز مراقبتی برای بیماران کرونا در چه اماکنی برپا می شود؟

در گام پنجم مبارزه با کرونا و مرحله دوم طرح شهید سلیمانی فرا ظرفیت برون بیمارستانی جنب بیمارستان ها و اماکن دولتی که متعلق به وزارت آموزش و پرورش یا بهزیستی بود، استفاده شد که از چند جهت ایده خوبی بود. ما نقاهتگاه ها را به مراکز مراقبتی در کنار بیمارستان ها انتقال دادیم.

 

به طور مثال در بیمارستان لبافی نژاد موفق شدیم فضای بسیار خوبی را از آموزش و پرورش منطقه 4 بگیریم و با تجهیز این فضا در این مرکز مراقبتی می توانیم به عنوان مرکز مراقبت های پیش و پس از بیمارستان در خدمت شهروندان تهرانی باشیم.

 

مزیت مراکز  مراقبتی را توضیح بفرمایید؟

این مراکز چند مزیت دارد، ابتدا اینکه در کنار بیمارستان قرار دارد و بیماران از آن استقبال بیشتری می کنند زیرا دسترسی به نیروی انسانی و تجهیزات پزشکی فراهم است و تصمیم گیری در حوزه  پزشکی سریع تر اتفاق می افتد.

 

تعداد مراکز مراقبتی که در کنار بیمارستان ها به فعالیت می پردازند، چند مرکز است؟

تاکنون ۵ مرکز مراقبتی که در کنار بیمارستان ها فعال شده است و مقرر شده است 23 مرکز در کنار بیمارستان ها فعال شوند.

 

کد خبر 1048031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha