«حسین وطنپرست» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، در خصوص اقدامات کمیته امداد خوزستان در زمینه اشتغالزایی اظهار کرذ: اولین گام این نهاد در راستای اشتغالزایی ارائه آموزشهای مختلف است که در سه بخش مقدماتی، پایدارسازی و مهارتی انجام میشود.
معاون اشتغال کمیته امداد خوزستان افزود: آموزشهای مقدماتی مبنای شروع به کار است و مددجو ممکن است ابتدا هیچ اطلاعاتی از آن شغل یا حرفه نداشته باشد که در این بخش حدود 2 هزار و 600 مددجو را آموزش دادهایم.
وی اضافه کرد: آموزشهای پایدارسازی مرحله دوم است که مددجو بعد از اینکه وارد بازار کار میشود برای اینکه کارش دوام داشته و ادامهدار باشد و بتواند در آن کار به توانمندسازی برسد آموزشهای تخصصیتری را ارائه میکنیم که در این مرحله حدود سههزار و 100 نفر آموزش دیدهاند.
وطنپرست با بیان اینکه آموزشهای مهارتی در سطح بالاتر و تخصصیتر بوده و ویژه است و تاکنون به یکهزار و 200 نفر در این مرحله آموزش داده شده تصریح کرد: 42 درصد آموزشها در بخش خدمات، 45 درصد در بحث دامپروری و کشاورزی و مابقی در سایر فعالیتها همچون صنعتی و ... بوده است.
وی با اشاره به اینکه این آموزشها با مشارکت کمیته امداد و فنی و حرفهای به مددجویان ارائه میشود عنوان کرد: بعد از اینکه همه فرایندهای آموزشی به مددجو ارائه شد در نهایت با پرداخت تسهیلات به مددجویان نسبت به تکمیل آن اشتغال اقدام میشود.
معاون اشتغال کمیته امداد خوزستان به طرح راهبری شغلی در کمیته امداد اشاره کرد و ادامه داد: در این طرح افرادی را پیدا میکنیم که به زنجیره ارزش از صفر تا 100 واقف هستند و میتوانند مواد اولیه کالایی را تهیه کنند و آموزشهای مرتبط را ارائه دهند و بعد از اینکه تولید ایجاد شد بتوانند آن را در بازارهای مربوطه به فروش برسانند.
وی ابراز کرد: این افراد به عنوان راهبر شغلی تعیین و مددجو را به آن وصل میکنیم و از طریق آموزشها و تسهیلاتی که به مددجو داده میشود راهبر آنها را رهبری میکند و مواد اولیه را در اختیارشان میگذارد و پس از اینکه محصول تولید شد آن را در بازار عرضه کرده و به فروش میرساند و مددجو سهم درآمدی خود را به دست میآورد.
وطنپرست یکی از اصول اصلی کمیته امداد در دوره جدید را فعالیت بر اساس فناوریهای نو و جدید دانست تا مددجویان با ورود به این عرصه بتوانند در سایر جایگاهها سربلند شوند و اذعان کرد: سال 99 در هفت گروه پهبادی که در کشور ایجاد شده بود خوزستان توانست 2 گروه پهبادی داشته باشد و اکنون وارد بازار کار شده و در عرصه خدمات کشاورزی از طریق پهباد کار انجام میدهند.
وی با بیان اینکه در سایر مسائل همچون دستگاه بازیافت پسماند نیز خوزستان ورود کرده و برای اولین بار در کشور عملیاتی میشود خاطر نشان کرد: هشت دستگاه عملیاتی شده و امیدواریم بتوانیم ظرف یک ماه آینده آنها را به بهرهبرداری برسانیم.
معاون اشتغال کمیته امداد خوزستان با اشاره به اینکه در بحث دانشبنیان نیز تفاهمنامههایی بسته شده که امیدواریم در سال جاری نیز بتوانیم در این بخش نیز برای مددجویان اشتغال ایجاد کنیم گفت: تمام این موارد هم برای مددجویان خانم و آقا و هم در مناطق محروم شهری و روستایی انجام میشود.
وی یاد آور شد: تعهد ما برای سال 1400 در زمینه اشتغالزایی، ایجاد 14 هزار و 500 شغل برای مددجویان است که قطعا آموزش اولویت اول در این زمینه است.
نظر شما