اسلام هراسی ابزار کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا

کاندیداهای ریاست جمهوری انتخابات سال 2012 میلادی تبلیغ علیه مسلمانان را به عنوان یکی از مهمترین روشهای خود برای جمع آوری رای به کار گرفته اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان ، گسترش اسلام هراسی در سراسر آمریکا ساخت مساجد و انجام فرایض دینی برای مسلمانان در این کشور را بسیار دشوار کرده است و این در حالی است که حق مسلمانان برای انجام چنین اقداماتی در متمم اول قانون اساسی این کشور آمده است.
در حالی که تبلیغات منفی رسانه ای برای ایجاد رعب و وحشت از اسلام و مسلمانان در دل شهروندان آمریکایی همچنان ادامه دارد و تکرار این اقدامات موجب منفی کردن ذهن بسیاری از شهروندان نسبت به مسلمانان شده است کاندیداهای انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا که از این نگرش منفی مطلع هستند میکوشند تا راه جدیدی را از این باب به سوی جمع کردن آرای مردم باز کنند.
برخی از کاندیداها در سخنرانی ها و تبلیغات انتخاباتی تا آنجا که می توانند از اسلام و مسلمانان به بدی یاد کرده و ادعا می کنند که گسترش اصول اسلامی در این کشور به ضرر منافع مردم تمام می شود.
بدین ترتیب آنها قصد دارند تا ذهن افرادی را که ظن و تردیدی نسبت به مسلمانان دارند کاملا منفی کنند تا محبوبیت آنها را به طور کامل در این کشور از بین برود.
کاندیداها در تبلیغات خود به طور دائم به کنار گذاشتن مسلمانان در همه عرصه های فعالیت در آمریکا اشاره می کنند تا مردم را مطمئن کنند که اصول اسلامی در هیچ کجا نفوذ نخواهد کرد.
به عنوان مثال ، یکی از کاندیداها ی جمهوری خواه اعلام کرده است که در صورتی که به ریاست جمهوری برسد هیچ مسلمانی را در کابینه خود و یا در امور دولتی به کار نخواهد گرفت.
این روند همان روندی است که نامزدهای انتخابات پارلمانی در سال 2010 میلادی برای جمع آوری رای به کار بردند.
آنها در تبلیغات انتخاباتی خود متعهد به جلوگیری از ساخت مسجد در محل برج های دوقلو که رهبران اسلامی وعده انجام آن را به مسلمانان داده بودند، شدند و همچنین ترس از قوانین شریعت را در دل مردم ایجاد کردند و قول دادند تا از اجرایی شدن این قوانین در بسیاری از ایالت ها جلوگیری کنند.
نمایندگان انتخاب شده از سوی مردم مانند پیتر کینگ سعی کردند مسلمانان را افرادی به شدت رادیکال نشان دهند .
تحقیقات انجام شده در سپتامبر سال 2011 میلادی از سوی موسسه تحقیقات مذهبی عمومی و موسسه بروکینگ نشان میدهد که بر اثر همین تبلیغات 47 در صد از آمریکا اعلام کرده اند که ارزش های اسلامی کاملا مغایر با ارزش های آمریکایی است و همین تعداد نیز اعلام کرده اند که که از حضور و گسترش اسلام در آمریکا ناراضی هستند.
برخی از اقدامات مقامات آمریکایی مانند به راه انداختن جنگ علیه تروریسم و به راه انداختن جنگ های عراق و افغانستان به اسم مبارزه با افراط گرایی اسلامی به منفی کردن اذهان مردم نسبت به ارزش های اسلامی کمک کرده است.
این در حالی است که مسلمانان آمریکا همواره سعی کرده اند تا ارزشهای اسلامی را آنگونه که شایسته آن است در جامعه آمریکایی گسترش دهند تا آنجا که نتیجه تحقیقات انجام شده از سوی موسسه گالوپ نشان می دهد که مسلمانان آمریکا قانونمندترین شهروندان در این کشور هستند.
بنابر گزارش میدل ایست آنلاین ، به همین دلیل است که کاندیداهای ریاست جمهوری سال 2012 می خواهند به هر طریق ممکن نتیجه این تحقیقات را برعکس جلوه دهند و نشان دهند که مسلمانان مختل کننده نظم و آرامش جامعه آمریکایی هستند.
 

کد خبر 105156

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha