به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در گچساران، «علیرضا دولت آبادی» در نشست مسئولان کانون های فرهنگی هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد با نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به فعالیتهای کانون های مساجد، گفت: فضای فرهنگی از نیازهای مهم است که جامعه همواره محتاج آن است و مقام معظم رهبری به آن توجه ویژه ای دارند و تاکید فرموده اند که فرهنگ را به عنوان اولویت در دستور کار قرار دهند و دستگاههای فرهنگی هم افزایی داشته باشند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد، تصریح کرد: در بحث مدیریت فرهنگی موضوع امنیت فرهنگی را داریم که فرد را از هرگونه تعرضی مصون می دارد و متاسفانه آسیب ها در جامعه روز به روز بیشتر میشود و دشمن در این حوزه با همه توان در مقابل مردم بسیج شده است.
وی افزود: فرهنگ زمینی است که باید محصول خوبی از آن به دست بیاوریم و با حمایت همه جانبه، هم افزایی بین دستگاههای فرهنگی استان ایجاد شود، اما این هم افزایی در استان ما شکل نگرفته است که امیدواریم حول محور دفتر نماینده ولی فقیه شکل بگیرد.
دولت آبادی اظهار کرد: ستاد کانون های مساجد استان، برنامههای زیادی داشته و فراتر از برنامههای اداری اقدام کرده، چرا که معتقدیم با دستورالعمل ها نیازهای فرهنگی جامعه تأمین نمیشود. در دوره کرونایی هم اولین مجموعهای بودیم که صد درصد برنامه ها را به فضای مجازی بردیم.
وی افزود: در طول سال برنامههای زیادی اجرا شد مهمترین برنامه سوگواره شعر آیینی بود که ۸۹۰ شرکت کننده در سه سطح داشتیم، در مرحله پایانی شش اثر از استانهای مختلف کشور برگزیده شد و توانستیم ظرفیتهای استان را بیش از پیش معرفی کنیم.
مدیر کانون های فرهنگی مساجد استان، اذعان کرد: انتخاب روستای برتر فرهنگی استان را در چند شاخص داشتیم که بر همین اساس روستای گوشه شاه قاسم انتخاب شد، چرا که حداقل شاخصها را داشت و اکنون در حال مستندسازی هستیم که تا پایان اردیبهشت ماه این مستند آماده شده و از شبکه های مختلف ملی پخش شود.
وی افزود: از جشنواره عکس بچههای مسجد استقبال و دو جشنواره سرود استقبال خوبی شد، همچنین ۶ هزار جلد کتاب در بین کانونهای مساجد استان و ۳ هزار جلد قرآن و مفاتیح در خانههای نور و محفلهای قرآنی توزیع شد.
دولت آبادی با اشاره به برگزاری ۱۰ کارگاه آسیب اجتماعی در ۱۰ نقطه آسیب پذیر استان از جمله دیشموک، بیان کرد: یک هزار و ۶۰۰ بسته گوشت بین زنان بی سرپرست و هزار و ۲۰۰ بسته میان محرومان در نیمه شعبان توزیع شد.
وی افزود: در سال ۹۹ با کمیته امداد، حوزه هنری، سپاه و سایر دستگاههای فرهنگی برنامه های مشترکی اجرا شد و برای اولین بار تفاهم نامه و قرارداد ۱۵ میلیون تومانی برای حمایت از گروه سرود استانی منعقد شد.
مدیر فهمای استان، گفت: در زلزله سی سخت کانون مقداد به عنوان کانون معین وارد عمل شد و اقدامات بسیار خوبی در این شهر زلزله زده انجام داد.
وی افزود: در ماه مبارک رمضان برنامه های خوبی از جمله مسابقه کتابخوانی، پویشهای قرآنی، جشنواره عکس، محافل مجازی انس با قرآن و تولید محتوا در حال اجراست.
این مدیر فرهنگی اظهار کرد: در طرح ایران قوی که جامع ترین طرح در فضای فرهنگی کشور به شمار میرود، در سه شبستان و ۱۲ رواق ۴۲ عنوان برنامه با موضوعات کتاب و کتابخوانی، سرود و انیمیشن و سایر برنامه های فرهنگی و هنری داریم که کانونها با هم رقابت میکنند و بر اساس مستندات به کانونها امتیاز داده شده و برگزیدگان ملی و کشوری انتخاب میشوند.
وی با بیان اینکه نزدیک به ۵۱۰ کانون استان در طرح ایران قوی شرکت کردند و ۴۴۸ کانون فرهنگی، مجوز الکترونیکی دریافت کردند؛ افزود: در حوزه ایران قوی در سال گذشته رتبه ۲۲ و امسال رتبه ۱۲ را کسب کردیم و امید است در سال جاری در بین پنج استان برتر کشور قرار بگیریم.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان، اظهار کرد: کانون فرهنگی «شهدای توت نده» در سطح کشور در بین ۱۲۰ کانون برتر قرار گرفت و در سطح ملی ۱۵۰۰۰ امتیاز کسب کرد که به کانون برتر تندیس و حواله ۷ میلیون تومانی اقلام فرهنگی و ۱۲ میلیون تومان نیز پول نقد اهدا میشود.
وی در پایان با تقدیر از مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، به اجرای برنامه های مشترک با این اداره کل اشاره و خاطر نشان کرد: حمایت از طرح های استانی کانون های فعال، تجهیز کانون های مساجد، اهدای کتاب، قرآن و برگزاری جشنواره سرود ملی و استانی سرود با حمایت ارشاد اسلامی استان انجام شده است.
نظر شما