مقاومت فلسطین در فضای مجازی نیز صهیونیستها را شکست داد

فلسطینی ها درجنگ اخیر توانستند در عرصه رسانه ای و شبکه های مجازی بر رژیم صهیونیستی پیروز شوند و این رژیم برخلاف همیشه عرصه رسانه را که نفع خود هدایت می کرد، به فلسطینی ها واگذار کند.

خبرگزاری شبستان، جهان اسلام: «سرزمین سرقت شده»، «آپارتاید»، «پاکسازی قومی» و «جنایت های جنگی» اصطلاحاتی هستند که در رسانه های بین المللی و شبکه های اجتماعی استفاده می شود و نمایندگان در کنگره و رسانه ها، حقوق دانان و مشاهیر در آمریکا از این اصطلاحات علیه اقدامات اشغالگران صهیونیستی در قدس اشغالی، کرانه باختری و نوار غزه استفاده می کنند.

 

جنگ اخیر همانند جنگ های قبلی نبود رژیم صهیونیستی همیشه در درگیری رسانه موفق بود و از شبکه های اجتماعی، اظهارات رهبرانش استفاده می کرد و به نفع خودش روایت سازی می کرد و از خودش تصویر یک مظلوم را که مورد حمله گروه های تروریستی است و باید از خودش دفاع کند،می ساخت.

 

اما این بار، فلسطینی ها علیه اشغالگران صهیونیستی و بمباران نظامی آنها به غزه صحبت کردند و بیشترین موفقیت را در روایت جنایت رژیم صهیونیستی در شبکه های اجتماعی داشتند. به همین دلیل ناظران معتقدند که این مسئله رژیم صهیونیستی در نبرد اظهار نظرها و جذب مخاطب شکست خورده است.

 

فلسطینی ها توانستند داستان های خود را بدون فیلتر کردن رسانه های مغرض پخش کنند. زیرا جهان به جای اینکه متون کنترل شده را بخواند و از اتاق خبر دیدگاه ها را بشوند، شاهد بمباران و خرابی های نوار غزه از بسترهای اجتماعی دیگر بود.

 

فلسطینی ها و حامیان آنها موفق شدند داستان های آنها را با وجود محدودیت رسانه ها و راه های ارتباط از جمله فیس بوک و اینستاگرام بازگو کنند.

 

دکتر«محمد المنشاوی» نویسنده مطبوعات و متخصص در امور آمریکا گفت: آنچه اتفاق افتاده است، یک پیروزی فلسطینی در نبرد افکار عمومی آمریکا به شمار می آید که از تسلط رژیم صهیونیستی و نفوذ یهودیان بر مسئله درگیری خاورمیانه در محافل عمومی و رسمی آمریکا خارج بود.

 

شبکه های اجتماعی مانند «تیک توک»، «اینستاگرام»و «تلگرام»  نقش موثری در انتشار روایت فلسطینی داشتند، به طوری که فلسطینی و حامیان آن فیلم های بمباران رژیم صهیونیستی در غزه و اجساد شهدا و مسئله تخلیه در قدس را به بخش گسترده ای از مردم جهان رساندند.

 

آشفتگی و متمرکز نبودن در این مسئله توسط اسرائیلی ها باعث شد تا فلسطینی ها هنگام این بحران داستان خود را روایت کنند و انحصار معمول رژیم صهیونیستی بر رسانه از بین رفت. به همین دلیل فلسطینی ها نمی خواهند این امتیاز را از دست بدهند.

 

این مسئله تنها مربوط به بمباران و خرابی ها در غزه نبود، بلکه فیلم های ویدئویی نیز درباره اصل این مسئله توسط فلسطینی ها در غرب با زبان های مختلف منتشر شد. این فیلم های ویدئویی به مسئله شیخ جراح از نظر قانونی و حقوقی ، اشغال قدس شرقی توسط اشغالگران صهیونیستی و مغایرت این اقدام با قوانین بین المللی و مسئله آغاز اشغالگری و وعده بالفور می پردازند.

 

ناظران معتقدند که فشارهای عموم مردم در جهان و گسترش داستان فلسطین مرحله جدیدی از جنگ رسانه ای در مسئله فلسطین است. بیشتر کارشناسان براین باورند که خسارت در جنگ روایت ها برای رژیم صهیونیستی ادامه دارد.

کد خبر 1059204

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha