به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «علیرضا ورناصری» در نشست خبری مجمع نمایندگان خوزستان با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی اهواز برگزار شد، با بیان اينکه حوزه انتخابیه بنده دارای هشت شهر و یک هزار و ۲۶۵ روستا است اظهار کرد: با این وجود فکر می کنم بزرگترین حوزه انتخابیه استان است؛ این حوزه متاسفانه در سطح استان بسیار مظلوم و محروم است و در مجلس و مجمع نیز با خودم خیلی کلنجار می روم که دوستانم برای احیای بیمارستان جدید تلاش می کنند ولی من به دنبال ایجاد جاده، برق رسانی و ... هستم.
نماینده مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در یک سال گذشته کارهایی در این حوزه انتخابیه انجام شد که پس از ۴۲ سال برای اولین بار بود که به سرانجام میرسید افزود: بحث فاضلاب مسجدسلیمان که تبدیل به آرزو شده بود، برای آن بودجه ۴۰۰ میلیارد تومانی برآورد شد و کلنگ آن هفته آینده به زمین زده می شود؛ در خصوص بحث تنش آبی نیز از ۷۰۲ روستای استان خوزستان، ۱۱۴ روستا در حوزه انتخابیه بنده قرار دارد که خوشبختانه بخش اعظمی از آن تامین اعتبار شده و در مرحله شروع کار قرار دارد.
وی اضافه کرد: در بحث برق رسانی هم در همین مدت زمان کوتاه یک ساله به ۳۰ روستا برق رسانی شده و همچنین جاده های این حوزه، به جاده های مرگ معروف هستند که در همین یک سال، بحث چهار خطه کردن جاده اهواز به مسجدسلیمان از چهار جبهه آغاز شده و پیشرفت قابل توجهی داشته است.
ورناصری تصریح کرد: سال ها به بهانه نداشتن طرح جامع و تفصیلی، مسجدسلیمان بدون هیچ کار عمرانی مانده بود که خوشبختانه در شورای عالی شهرسازی مجوز این طرح گرفته و تصویب شد، همچنین آسفالت حدود ۳۶۰ کیلومتر جاده مسجدسلیمان در برنامه قرار گرفته که بخشی از کار نیز آغاز شده است.
وی در خصوص طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی بیان کرد: فاز دوم این طرح از سال ۹۶ به بهانه عدم تخصیص آب عملا تعطیل شد اما تمام مستندات مربوطه را مطالعه کردم و به یک تصمیم رسیدیم، متاسفانه این طرح براساس سیاست های اشتباه وزارت نیرو در چهار سال گذشته، به بهانه های پیش پا افتاده عقب نگه داشته شد که باید مشکل حل می شد اما با تلاش تمام همکارانم در مجمع، موضوع در کمیسیون اصل ۹۰ خیلی زود به نتیجه رسید و خوشبختانه به دنبال این هستیم که به سرعت اجرایی شود.
نماینده مردم مسجدسلیمان و لالی در مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: مشکل تخصیص آب برای ۲۰۷ هزار هکتار از مجموع ۲۳۳ هزار هکتاری که در استان خوزستان وجود دارد، حل شده و حدود ۲۲ هزار هکتار آن باقی مانده است که این موضوع هم کارشناسی و پیشنهادها ارائه شده است در شورای عالی آب نیز به تصویب برسد؛ آنچه قطعی و مسلم است، این است که از یک سانت سهم استان خوزستان نه کوتاه آمده ایم و نه کوتاه خواهیم آمد.
وی یاد آور شد: از چهار شهرستان حوزه انتخابیه بنده نیز دو شهرستان اندیکا و هفتکل، حتی یک تخت بیمارستانی ندارند که خوشبختانه در یک سال گذشته و با کمک دوستان در خوزستان و تهران، هم برای هفتکل و هم اندیکا، ۲ بیمارستان ساخته شده که به دنبال تجهیز آنها هستیم.
نظر شما