به گزارش خبرگزاری شبستان، سرتیپ دوم خلبان علیرضا رودباری در جمع فرماندهان، اساتید و دانشجویان با بیان اینکه انسان تنها موجودی است که از اراده و اختیار کامل نسبت به سایر موجودات برخوردار است، گفت: داشتن قدرت انتخاب و اختیار همواره دو نیروی متضاد درونی انسان است که در انتخاب آنها مختار است.
فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری با اشاره به اینکه وضعیت هر شخص و یا هر ملتی در لحظه حال، حاصل برآیند تصمیمات و انتخابهای گذشته، و در آینده حاصل برآیند تصمیمات و انتخابهای لحظه حال آنها خواهد بود خاطرنشان کرد: انتخابات در هر کشور یکی از تصمیمات اساسی و کلیدی است که در تعیین سرنوشت آن کشور و ملت نقش بسیار مهم و سرنوشتسازی را ایفا میکند.
رودباری افزود: گرایش به بدی، رفتن به سمت شقاوت و انحراف و گرایش به نیکی یعنی رشد و تعالی و رسیدن به کمال است و این همان چیزی است که به انسان مقام بالا و ارزشمندی را عطا میکند و اینجاست که خداوند به آفرینش چنین موجودی به خود آفرین میگوید.
رودباری بیان کرد: انتخابات و روند گزینش حاکم مبتنی بر رأی مردم یکی از آموزههای اسلامی و حقوق اجتماعی است و از دیرباز همراه با باورهای اصیل فرهنگ اسلامی عجین بوده که بهترین راه تصمیمگیریهای جمعی در امور مهم و سرنوشتساز جامعه است.
وی با بیان اینکه مقدرات هر فرد، اجتماع، جامعه و ملت به دلیل داشتن این قدرت انتخاب به دست خودشان رقم میخورد، اظهار کرد: خداوند متعال در سوره رعد آیه ۱۱ میفرمایند: إِنَّ اللَّهَ لا یغَیرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّی یغَیرُوا ما بِأَنْفُسِهِم «همانا خداوند حال قومی را تغییر نمیدهد تا آنکه آنان حال خود را تغییر دهند» یعنی مردم ملت با انتخابهای خودشان سرنوشتان تعین میشود.
فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری ناجا با اشاره به تعبیر امیر مومنان علی (ع) وجود پاداش و تنبیه الهی، دلیل بر اختیار و انتخاب انسان است، تصریح کرد: شرکت و یا عدم شرکت مردم در انتخابات به منظور انتخاب فرد اصلح یک حق طبیعی و قانونی است و تاثیر مثبت و منفی بسیار زیادی در سرنوشت ملت خواهد داشت که آنر را اوجب واجبات دانستهاند.
رودباری اظهار کرد: در شرایط فعلی دانشجویان و جوانان عزیز ما باید با توجه به هجمه بسیار بالای رسانهها، نسبت به افزایش درک سواد رسانهای خود تلاش دوچندان داشته و در راستای افزایش بینش سیاسی و مواظب جهتدهی رسانه در دور کردن مردم و ملت از منافع خودشان و ایجاد یاس و ناامیدی باشند.
نظر شما