جامعه ای که انسانهای با تقوا دارد، آباد می شود

حجت الاسلام نصیری با بیان اینکه محصول زندگی منظم غربی ها پیشرفت در عرصه تکنولوژی و رفاه اجتماعی است چرا که اگر چه ایمان ندارند اما عمل می کنند و تقوای اجتماعی دارند، گفت:جامعه ای که انسانهای با تقوا دارد، آباد می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام «مجید نصیری» امروز سه شنبه (۲۶ خرداد) در همایش ستایشگران فاطمی که با حضور مداحان بسیجی و سرمربیان جلسات خانگی در حسینه آیت الله خامنه ای بیان کرد: عده ای سوال می کنند چرا غربی ها مسلمان نیستند ولی رفاه دارند در پاسخ به این پرسش باید گفت: هر جامعه انسانی که تقوی داشته باشند جامعه آنها آباد می شود.

 

این کارشناس مذهبی افزود: بر اساس روایات و فرمایش بزرگان تقوا دارای دو قسم فردی و اجتماعی است، تقوای فردی یعنی انجام واجباتی چون نماز، روزه و ... و تقوای اجتماعی یعنی مدیر و دکتر وظیفه خود را درست انجام دهد و رشوه نگیرد.

 

وی با بیان اینکه محصول زندگی منظم غربی ها پیشرفت در تمام عرصه ها از مدل ماشین گرفته تا پیشرفت در زمینه تکنولوژی است چرا که اگر چه ایمان ندارند اما عمل می کنند؛ گفت: عمل بدون ایمان اثرگذار است و غربی ها نظم، وجدان کاری، صداقت، تعهد، مسئولیت پذیری دارند ولی ما نداریم.

 

حجت الاسلام نصیری ادامه داد: ما در کنار تقوای فردی نیازمند تقوایی هستیم که دنیای ما را آباد می کند و بدانیم آنچیزی که دنیای ما را ِآباد می کند تقوای اجتماعی است لذا تا سبک زندگی ما اصلاح نشود ایمان ما تاثیری ندارد، کسی که گران فروشی می کند با کسی که اختلاس می کند تفاوتی ندارد و فردی که گران فروشی می کند اگر در جایگاه آن فردی که اختلاس کرده است قرار بگیرد، قطعا او نیز  همین کار را خواهد کرد و به اصطلاح آبی برای شنا نمی بیند.

 

وی مهمترین مبنای سبک زندگی اسلامی و غربی را به ترتیب ایمان به غیب و عدم ایمان به غیب دانست و افزود: ایمان به غیب مصداق آن خدا ، پیامبر، امام، معاد، فرشتگان، عالم برزخ، مفاهیم معنوی و برکت است و در غرب که ایمان به غیب ندارند، ماتریالیسم بودن در غرب نتیجه این تفکر است.

 

حجت الاسلام نصیری اظهار داشت: وقتی ایمان به غیب نباشد سه عنصر اصلی شاخص های سبک زندگی غربی اصالت لذت، اصالت سود، اصالت فرد می شود.

 

وی در ادامه به بحث سلامت و تغذیه پرداخت و گفت: قرآن می فرماید: غذا باید طیب یعنی پاک، سالم، حلال باشد و تناسب داشته باشد، تناسب دارای ۶ شاخصه است تناسب در مزاج، سن، فصل، جنسیت، اقلیم و شغل در غیر این صورت از نظر سلامتی زندگی فرد دچار مشکل خواهد شد.

کد خبر 1066674

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha