به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی امروز (سه شنبه اول تیر) بررسی درخواست تحقیق و تفحص نماینده مردم آبادان از آب و فاضلاب خوزستان، اهواز و آبفای روستایی را در دستور کار داشتند که در دو بخش تخلفات مالی و فنی و کارشناسی مورد بررسی قرار گرفت. مسائل فنی و کارشناسی طی جلسات مختلفی میان آقای مولوی و مسئولان آبفای استان خوزستان مورد بررسی قرار گرفته که منجر به نتیجه مطلوب نشد، از طرفی طبق گفته آقای مولوی تخلفات مالی گستردهای در این مجموعه رخ داده است. از سوی دیگر مسئولان آب و فاضلاب استان علت تاخیر در اجرای پروژهها را عدم تامین قطعات توسط شرکت پیمانکاری عنوان کردند.
بنابر این گزارش، موضوع دیگری که مسئولان آبفای استانی هم به آن اذعان داشتند، دخالتهای استانداری وقت و هزینه کرد منابع مالی پروژه با مصوبات شورای تامین استان در بخشهای دیگر بوده که در حال حاضر توسط دیوان محاسبات در حال بررسی است تا مسئولان مربوطه در صورت محرز شدن تخلفات پاسخگو عملکرد خود باشند. رای گیری در خصوص انجام تحقیق و تفحص به جلسه آینده موکول شد.
همچنین بررسی درخواست جلیل مختار نماینده مردم آبادان در مجلس برای اعمال ماده 234 آیین نامه داخلی مجلس در خصوص تخلفات اراضی شهری در منطقه آزاد اروند دستور کار دیگر کمیسیون عمران بود. درخواست اعمال ماده 234 آیین نامه داخلی مجلس از ستاد مدیریت بحران دستور کار دیگر کمیسیون عمران بود که به دلیل عدم حضور رئیس سازمان مدیریت بحران، معاونان این مجموعه توضیحاتی در خصوص مشکلات موجود به ویژه در خصوص تخریب شدن پلی در اثر وقوع سیلاب در این شهرستان ارائه کردند اما رای گیری در این مورد هم به دلیل کافی نبودن تعداد نمایندگان به جلسه آینده موکول شد.
بررسی طرح اصلاح ماده 100 قانون شهرداریها دستور کار پایانی کمیسیون عمران بود که نهایتا با 8 تبصره به اتمام رسیده و برای طی شدن مسیر قانونی، به هیئت رئیسه ارسال خواهد شد. در این جلسه به دلیل عدم حضور حمیدرضا جانباز مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران، معاونانشان در جلسه حضور پیدا کرده و توضیحاتی ارائه کردند که موجب گلایه اعضای کمیسیون عمران بود.
نظر شما