برگزاری جشنواره تکنوازان ساز دف باعث ارتقای آموزش دف  شده است

اعضای هیات داوران جشنواره تکنوازان ساز دف بر این باورند که جشنواره هایی که برای ساز دف در فرهنگسرای بهمن به صورت مجازی برگزار شده باعث ارتقای ساز دف و آموزش در این ساز شده است.

 

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست هشتمین جشنواره تکنوازان ساز دف پیش از ظهر امروز یکشنبه 6 تیر با حضور علی اصغر خسروی مدیر فرهنگسرای بهمن، مهدی غلامی،دبیر جشنواره و فربد، زانیار حسامی، حسن آزادفر، بهروز رهبری، نیما حدادی اعضای هیات داوران  در فرهنگسرای بهمن برگزار شد.

 

در این نشست «فربد یدالهی»، عضو هیات داوران هشتمین جشنواره تکنوازان ساز دف  با تقدیر از دست اندرکاران این جشنواره به صورت مجازی گفت:  در بخش داوری هشتمین دوره تکنوازان دف در خدمت شرکت کنندگان عزیز هستم  امیدوارم با تمهیداتی که اتخاذ می کنیم این دوره از جشنواره  بهتر و در راستای اعتلای موسیقی برگزار شود.

 

رضا دربندی، دیگر عضو هیئت داوران جشنواره جشنواره تکنوازان ساز دف نیز گفت: جشنواره تکنوازان ساز دف  به مراتب بهتر از جشنواره  موسیقی فجر برگزار شد. شاخص های کیفی این جشنواره مشخص هستند. سنخیتی در ساز تارف و دف برای داوری نمی بینیم فرهنگسرای بهمن یکی از مجموعه هایی است که برای ساز دف بسیار زحمت کشیده است و جا دارد از مدیران این مجموعه قدردانی کرد از طرف جامعه هنری همین جشنواره ها دف که به صورت مجازی برگزار شد و با استقبال گسترده ای روبرو شد.

وی افزود: تعداد زیاد داوراران در جشنواره تکنوازان ساز دف  ضریب خطا در داوری را کاهش می دهد و سلیقه ها کمتر دخیل می شود این موضوع بسیار مهمی است.فرهنگسرای بهمن به همت آقای غلامی پرچمدار جشنواره دف نوازی در کشور بوده است؛  شهر تهران سالیان سال 4-5 دف نواز بیشتر نداشت اما  اکنون دف نوازان زیادی  داریم ؛این نگاه درست نیست که بگوییم یک نفر اول و دوم شده است، این جشنواره ها باید انگیزشی باشند. شاید ساختارها مشکل داشته باشد که برای20  نفر جایزه تامین کنند به جای نفر اول تا سوم 5 برگزیده انتخاب کنید.

 

 زانیار حسامی دیگر عضو هیات داوران تکنوازان ساز دف  نیز در این نشست گفت: جشنواره ای که برگزار می شود باید الگوسازی کنیم و پس از برگزاری جشنواره جلسه نقدی برگزار شود. امیدوارم در جشنواره دف نوازان هم الگوسازی کنیم.

حسن آزادفر، عضو هیات داوران جشنواره تکنوازان ساز دف   نیز در این نشست گفت: برگزاری جشنواره در هر جای دنیا قوت و ضعف این قشر است. ما امروز ساز دف را با 20-30 سال پیش نمی توانیم مقایسه کنیم چون عزیزان زحمت زیادی برای این ساز کشیدند این اتفاق ها مستلزم بودن فضاهایی است و اگر امروز در فرهنگسرای بهمن کار می کنیم در سازمان ساختمان های بهتر از این هم داشتیم. در این جشنواره ها نباید تکنیک رقابت بین خانم و آقا را دامن بزنیم به جز در صدا، ما نباید به تفکیک دامن بزنیم جشنواره بهانه ای است برای حضور همه است.

نیما حدادی، از اعضای هیات داوران جشنواره تکنوازان ساز دف  گفت: جشنواره هایی که برای ساز دف برگزار شده اند باعث ارتقای ساز دف و آموزش در این ساز شده است.

 

آیدا امیری مقدم، مسئول دبیرخانه جشنواره تکنوازان ساز دف  درباره حضر زنان در این رویداد هنری گفت: سال گذشته حدود 420 اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که حدود 330 اثر بانوان بود درست است که خانم ها به لحاظ فیزیکی کم قدرت هستند اما پشت کار بانوان بیشتر از آقایان است.

 

در پایان این نشست پوستر هشتمین جشنواره تکنوازان ساز دف با طراحی  صادق کدخدایی  رونمایی شد.

کد خبر 1070659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha