بی‌حجابی از واردات غربی به جامعه اسلامی ایران

بدحجابی از جمله واردات فرهنگ غربی به جامعه ایران اسلامی به شمار می‌رود که مقام معظم رهبری در تعبیرات مختلف مانند تهاجم فرهنگی دشمن به آن اشاره کردند و برای مقابله با آن یک حرکت مردمی منسجم لازم است.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، همان گونه که نماز و زکات از واجبات دین اسلام است و مخالفت با این ضروریات دینی به منزله خروج از دین است مخالفت با حجاب و عفاف به‌عنوان یکی از ضروریات مسلم دین به منزله خروج از دین است.

 

حجاب و عفاف لازم و ملزوم هم به حساب می‌آیند و به قول فقها از ضروریات دین اسلام به شمار می‌رود که خداوند به آن دستور داده و علاوه بر آن عقاب و جزا نیز برای آن در نظر گرفته است.

 

اهمیت این فریضه به اندازه‌ای است که 21 تیرماه در تقویم ایرانیان آغاز هفته حجاب و عفاف نامگذاری شده است.

 

حفظ شئون اسلامی و حجاب و عفاف مهمترین وصایای شهدا به بانوان جامعه

 

حجت‌الاسلام علی محسن منتشلو از روحانیون شهرستان کامیاران در خصوص اهمیت این فریضه الهی اعلام کرد حفظ شئونات اسلامی و حجاب و عفاف مهمترین وصایای شهدا به بانوان جامعه است.

 

وی افزود: حجاب یعنی پوششی برای مردان و زنان و توجه به این نکته که هر کدام از زنان و مردان در این خصوص وظایفی دارند که باید مورد توجه قرار گیردامری مهم و ضروری به شمار می‌رود.

 

حجت‌الاسلام منتشلو با بیان این که بی حجابی وبدحجابی یکی از واردات غربی به جامعه اسلامی ایران است که برای مقابله با آن یک حرکت مردمی منسجم لازم است، گفت: بدحجابی از جمله واردات فرهنگ غربی است که مقام معظم رهبری در تعبیرات مختلف مانند تهاجم فرهنگی دشمن به آن اشاره کردند.

 

وی با اشاره به جایگاه و منزلت زن در اسلام، از هتک حرمت و شان و منزلت بر باد رفته در فرهنگ غربی سخن به میان آورد و دیدگاه غرب به زن را دیدگاهی شهوانی و در جهت تامین لذات جنسی قلمداد کرد و گفت: برنامه های دشمن در جهت به ابتذال کشیدن زنان جامعه اسلامی و بی هویت سازی آنان است و بانوان مسلمان باید بصیرت و آگاهی پیام شهدا به زنان را که حفظ شئونات اسلامی و حجاب و عفاف در جامعه است عملی سازند و نگذارند فرهنگ غنی اسلام به تاراج رود.

 

این روحانی با بیان اینکه قانون حجاب و عفاف مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است که در سال ۱۳۸۵ به تصویب رسیده و وظایفی را برای دستگاه‌های مختلف مشخص کرده است، اضافه کرد: ترویج حجاب وعفاف در جامعه باید به یک مطالبه عمومی و مردمی تبدیل شود، چرا که این مهم خواسته بسیاری از مردم متدین ایران اسلامی است.

 

شیک‌پوشی بدحجابی نیست

سارا از دختران سنندجی است وی پوششی امروزی دارد و معتقد است، شیک‌پوشی نمی‌تواند به منزله بدحجابی باشد.

 

از وی می‌پرسم پوشش امروزی آیا با پوشش اسلامی مطابقت دارد، پاسخ می‌دهد وقتی لباسی در پشت ویترین مغازه‌ها وجود دارد پس حتما پوشیدن آن نیز معضلی ایجاد نمی‌کند.

 

سارا در ادامه اعلام کرد: من و همسن‌ و سالانم به لباس و رنگ و مدل لباس‌های موجود در بازار توجه می‌کنیم و هرآنچه که در بازار ما بفروش برسد رغبت خرید و پوشش آن نیز برایمان مهیا می‌شود امام اگر این لباس‌ها که فروشندگان و تولیدی‌ها روانه بازار می‌کنند با فرهنگ اسلامی مطابق ندارد باید راه حلی از سوی متولیان و نهادهای فرهنگی برای جلوگیری از تولید آن انجام شود.

 

حفظ کیان خانواده دستاورد رعایت حجاب است

 

لیلا از فعالان قرآن کریم استان کردستان نیز حجاب و عفاف را از دستورات دین مبین اسلام می‌داند و بیان می‌کند حجاب در آیات مختلف قرآن کریم مورد تاکید قرار گرفته و باید همه به رعایت این فریضه الهی بپردازند.

 

وی افزود: حجاب دارای آثار فردی و اجتماعی است که آثار اجتماعی رعایت حجاب شامل. سلامت نسل جدید جامعه، پیشگیری از فساد اخلاقی، مبارزه با مظاهر بی دینی و حفظ کیان خانواده است بنابراین باید مورد توجه قرار گیرد.

 

حجاب عامل موقفیتم در زندگی است

 

بیتا زندسلیمی از دانش‌آموزان برگزیده المپیادهای علمی کشوری در کردستان نیز حجاب را رمز موفقیت خود در زندگی می‌داند و می‌گوید: تا زمانیکه نوع پوش و آرایش و مد لباس برایمان مهم نباشد بهتر و بیشتر می‌توانیم برای رشد موفقیت علمی خود تلاش کنیم و گام برداریم.

 

وی بیان کرد: موفق‌‌ترین بانوان جامعه ما بانوان محجبه‌ای هستند که بجای توجه و رسیدگی به ظاهر خود به فکر اندوختن دانش و تجربه بوده‌اند و ما باید این زنان را الگوی خود قرار دهیم.

 

سلیمی اضافه کرد: حجاب به من آرامش می‌بخشد و موجب پیشرفتم می‌شود بنابراین همیشه آنرا حفظ خواهم کرد.

 

تقوا تجلی عفاف است

 

یکی از اساتید حوزه علمیه و دانشگاه با بیان اینکه تقوا تجلی عفاف است، گفت: پوشش زنان و عفت زن و مرد تاثیر بسزایی در کاهش انحرافات اجتماعی دارد.

 


دکتر مرادپور اظهار کرد: عفاف باطن و مقدمه حجاب است و از پیامبر مکرم اسلام(ص) نقل است که فرموده‌اند «خدایا از تو می‌خواهم به ما هدا، تقوا، عفاف و غنا عنایت بفرما».

 

مرادپور افزود: هدایت مقصدی است که دین اسلام از ما می‌خواهد ما باید با غنا و عفاف به تقوا و هدایت برسیم.

 


استاد حوزه علمیه با بیان اینکه تقوا ثمره عفاف است، گفت: عفت پوششی، عفت گفتاری و عفت رفتاری سه خروجی عفاف است و پوشش نشانه عفت پوششی و نوع رفتار و سکنات شما عفت رفتاری و گفتار انسان عفت گفتاریش را نمایان می‌کند.

 


وی تصریح کرد: سیره زندگی زنان و دختران پیامبر(ص) بهترین الگو برای حجاب و عفاف است در این راستا باید به دستورات قرآن عمل کنیم.

 

استاد دانشگاه افزود: حجاب مصونیت زنان است و موجب می‌شود گوهر وجودش از چشم نامحرم مخفی بماند.

 


مرادپور با بیان اینکه پوشش زنان و عفت زن و مرد تاثیر بسزایی در کاهش انحرافات اجتماعی داردا، اعلام کرد: زنان امروز تنوعی را برای مردان ایجاد کرده‌اند که در طول هیچ زمانی دیده نشده است، این موضوع لطمات بزرگی را در دراز مدت به جامعه وارد می‌کند.


وی تصریح کرد: افزایش روند انحرافات در چنین جوامعی موجب فروپاشی می‌شود که این موضوع را در بسیاری از کشورهای اروپایی شاهد هستیم.

 

حقیقتاً یکی از راه‌‌های نفوذ غرب و استعمارگران در کشورهای اسلامی ترویج بی حجابی بدحجابی است و برای تحقق این معضل در جوامع اسلامی راه‌های مختلفی از جمله وضع قوانین غیرشرعی در جامعه اسلامی، تبلیغ آزادی اقلیت‌های دینی در خصوص پوشش، عادی‌سازی بدحجاب و بی‌حجابی و غیره را دنبال می‌کنند.

 

بی‌شک انقلاب اسلامی ایران توانست موجی در پایبندی به آرمان‌های دینی ایجاد کند به همین دلیل دشمنان از همان آغازین روزهای انقلاب تحت عنوان واردات غربی سعی در ترویج بی حجابی و بدحجابی داشتند.

 

این روزها نیز که عده‌ای ناآگاه شیک پوشی را مدگرایی تصور می‌کنند باید با آگاه‌سازی و آشنایی با فرهنگ غنی اسلامی بیاموزند که فرهنگ غرب نمی‌تواند عامل شیک پوشی افراد در جامعه اسلامی و ایرانی شودبلکه این فرهنگ غربی ددستاوردی جز بی‌بندوباری و تزلزل بنیان خانواده‌ها برای ما نخواهد داشت.

 

کد خبر 1075231

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha