حجتالاسلام علی باقری، مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان زنجان با اشاره به اینکه اطلاعات بیش از یک هزار و 500 مسجد و حسینیه این استان در سامانه جامع اطلاعات به ثبت رسیده است به خبرنگار شبستان گفت: این سامانه جامع به همت مسئولان اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان و با هدف اطلاع رسانی درست و صحیح ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: ایجاد این سامانه جامع را موجب اعتماد سازی در فرهنگ وقف می شود و موجب میشود، اطلاعات مربوط به موقوفه مورد نظر پس از سالیان سال محفوظ بماند.
حجت الاسلام باقری انتخاب هیئت امنای فعال به منظور ساماندهی مشکلات مساجد را از دیگر سیاست های کاری این اداره دانست و گفت: بیشترین مشکل مساجد این استان در حال حاضر در زمینه سرویس های بهداشتی است به طوری که بیش از80 درصد سرویس های بهداشتی مساجد نیاز به بازسازی دارند که اداره اوقاف و امورخیریه در این راستا با رایزنی هایی که با مسئولین داشته است سعی کرده در این زمینه بودجه ای را تامین کند.
وی با اشاره به اینکه راهاندازی سامانه جامع اطلاعات اقدام بسیار مناسبی در زمینه ترویج فرهنگ وقف و اعتماد سازی در این زمینه است، ادامه داد: در این سامانه تمام اطلاعات مربوط به موقوفات بیان شده است.
مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه زنجان پیش از این در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به اینکه از سوی این اداره یک میلیارد تومان به مساجد این استان اختصاص داده شده است، گفته بود: این اعتبار برای ساخت مسجد در مناطقی که فاقد مسجد هستند، صرف شد تا این مناطق دارای مسجد شوند که تاکنون 47 مسجد در روستاها و شهرک های جدید ساخته شده است.
وی با اشاره به اینکه استان زنجان قریب یک میلیون جمعیت و بیش از یک هزار و 300 مسجد دارد، اذعان کرده بود: استان زنجان در حال حاضر با کمبود مسجد مواجه نیست فقط با توجه به اینکه مساجد این استان قدیمی هستند نیازمند مرمت و بهسازی هستند.
حجتالاسلام باقری با بیان اینکه بیش از نیمی از مساجد استان زنجان به ویژه در روستاها امام جماعت ندارند، خاطرنشان کرده بود: در این راستا سازمان تبلیغات اسلامی استان باید برای رفع این مشکل تدبیری اتخاذ کند.
مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه زنجان با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد سرویسهای بهداشتی مساجد استان مشکل دارند، گفته بود: اگر مشکلات برطرف شود، مساجد پاسخگوی تمام نیازهای فرهنگی استان میشود.
پایان پیام/
نظر شما