به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور، امروز(18 دی) در نشست ستاد پشتیبانی اردوهای طرح هجرت در استانداری خوزستان گفت: امسال 600 هزار نفر بسیجی از مرکز به روستاها اعزام شدند که در یک برنامه زمانبندی این رقم تا سال 94 به 2 میلیون و 600 هزار نفر میرسد.
وی از افزایش سهم مشارکت بسیج سازندگی از اعتبارات عمرانی استانها به 5 درصد در برنامه پنجم توسعه خبر داد و اضافه کرد: سهم مشارکت بسیج سازندگی از اعتبارات عمرانی به 5 درصد افزایش مییابد.
نقدی سهم کنونی طرحهای بسیج سازندگی از اعتبارات عمرانی را یک درصد اعلام کرد و افزود: با توجه به استقبال خوب استانداران و با توجه به بازده بالا و کیفیت خوب کار تلاشگران بسیج سازندگی با هزینه پایینتر میتوان با استفاده ازاین اعتبارات فعالیتهای بسیج سازندگی را در اقصی نقاط کشور توسعه داد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور، خاطرنشان کرد: برخلاف الگوهای متداول سرمایهداری و مارکسیستی که اساس کار آنها تلاش برای ارتقای منافع فرد یا طبقهای خاص است، چشمانداز الگوی رفتاری واجتماعی اهلبیت (ع) جلب نظر خلق و تامین منافع آنان است و این فرهنگ دینی رقابت برای خدمت به دیگران، امروز در بسیج سازندگی متبلور شده است.
وی خاطرنشان کرد: با استفاده از فرصت مشارکت بسیج سازندگی امکان مشارکت آحاد فرزندان کشور در توسعه و رشد کشور فراهم میشود از سوی دیگر، فرصتی برای آشنایی نسل جوان به عنوان مدیران فردای جامعه با مشکلات و چالشها فراهم میشود.
سردار نقدی، با اشاره به جانفشانیهای 86 هزار جوان شهید بسیجی در طول دفاع مقدس اظهار داشت: دولتهای قبلی نخواستند این ظرفیت عظیم فرهنگی را ببینند، آنها تنها مسیر موجود این مشارکت یعنی جهاد سازندگی را نیز بستند و با ادغام آن در وزارت کشاورزی و هدایت فعالیتها به روش بوروکراسی غربی این راه ارتباطی را مسدود کردند.
وی همچنین با اشاره به لزوم توسعه پوشش اردوهای طرح هجرت تصریح کرد: در استان خوزستان اگرچه فعالیتهای خوبی در این زمینه صورت گرفته اما با توجه به ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی موجود در این استان انتظار بیشتری میرود.
دکتر محمد علی پورموسوی، معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان، گفت: جریان بسیج سازندگی باید تبدیل به جریان مهیاکننده نیروهای انقلابی برای مقابله با جریان فتنه شود.
وی اذعان داشت: اصل ثابت شجره طیبه بسیج در عاشورا و کربلاست ولی متاسفانه هنوز از فروع این شجره طیبه کمتر استفاده و بهرهبرداری شده است.
پور موسوی عنوان کرد: امروز بسیج پس ازدفاع جانانه در جنگ و در هم شکستن هیمنه دشمنان وارد عرصه جدیدی از فعالیتهای علمی، فرهنگی و سازندگی شده و برای بصیرتافزایی و حضور در عرصههای اجتماعی و سیاسی آماده است.
وی از جمله فعالیت بسیج سازندگی را تقسیم طعم خدمت بین مردم مناطق مختلف کشور، بصیرتافزایی برای همه و فرصت درک بهتر مسائل و مشکلات کارهای اجرایی و مدیریتی نام برد و گفت: امروز لایههای فساد و فتنه به صورت نهفته در جامعه وجود دارند و مترصد فرصت هستند تا روزی دوباره به عرصه بیایند از این رو جریان بسیج سازندگی باید تبدیل به جریان مهیا کننده نیروهای انقلابی برای مقابله با این جریان فتنه در آینده شود و در موقع لازم برای ظلمانی کردن طرح آنان و تباه کردن نقشه شومشان وارد عرصه شوند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان، خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه پیشبینی شده برای سال آینده انجام 3 میلیون نفرروز کار در عرصههای مختلف برای بسیج سازندگی استان تعریف شده است.
وی یاد آور شد: جوانان بسیار با انگیزه و مخلصی آماده فعالیت در قالب این طرح هستند و از طرفی جایگاهها و فرصتهای استفاده نشده بسیاری برای ورود آنان به عرصه در استان موجود است.
سردار پورموسوی، از مدیران درخواست کرد در برنامههای کاری و فعالیتهای دستگاههای متبوع خود این فرصتها را شناسایی و فضا را برای مشارکت بسیج سازندگی فراهم کنند.
پایان پیام/
نظر شما