ارائه گزارشی از روند راه‌اندازی سامانه جامع بودجه‌ریزی اعمال مصوبات، پایش و نظارت بر قوانین بودجه سنواتی

گزارشی از روند راه‌اندازی سامانه جامع بودجه‌ریزی اعمال مصوبات، پایش و نظارت بر قوانین بودجه سنواتی در نشست کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از سوی رئیس کمیته فناوری اطلاعات، دولت الکترونیک و دیجیتال مجلس ارائه شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در نشست امروز (دونبه ۴ مرداد) گزارشی از روند راه‌اندازی سامانه جامع بودجه‌ریزی اعمال مصوبات، پایش و نظارت بر قوانین بودجه سنواتی را استماع کردند.

 

کمیسیون برنامه و بودجه در ابتدای تشکیل مجلس یازدهم به منظور نظم‌دهی نظام بودجه‌ریزی کشور کارگروهی را تشکیل داد تا سامانه‌ای تدوین و راه اندازی شود تا به موجب آن بتوان با آنالیز داده‌های بودجه‌ای طی سال تصمیمات بهتری اتخاذ کرد. گزارش اقدامات مقدماتی تشکیل این سامانه در جلسه ارائه و اعضای کمیسیون هم نظرات و پیشنهادات خود را در این خصوص مطرح کردند. بعد از بررسی‌ها مقرر شد، رئیس کارگروه گزارشات روند تکمیلی این سامانه را به طور مرتب در جلسات کمیسیون ارائه کند تا ضمن استفاده از نظرات اعضا، این سامانه سریعتر راه اندازی شود.

 

بنابراین گزارش، طرح انجام پروژه های ریلی با تهاتر نفت دستور بعدی کمیسیون بود که با حضور مسئولان وزارت نفت، راه آهن، سازمان برنامه و بودجه، مرکز پژوهش ها و نماینده تدوین کنندگان طرح مورد بحث و بررسی قرار گرفت. هدف اصلی این طرح توسعه حوزه ریلی کشور است و با توجه به ضروری بودن آن در کشور، براساس ایده این طرح می‌توان بجای پرداخت اعتبار ریالی، نفت خام پرداخت شود.

 

بنابراین گزارش، در جلسه امروز طرح اختیار به دولت جهت کمک به پروژه‌های زیربنایی بررسی شد. براساس این طرح، دولت می‌تواند مالیات بر ارزش افزوده، بیمه، مالیات، اخذ قیمت از منابع طبیعی یا مسکن و شهرسازی را در پروژه‌های زیربنایی پس از افتتاح و بهره برداری پروژه ها و با اقساط پانزده ساله دریافت کند یعنی دولت مطالبات خود را در این حوزه بعد از بهره‌برداری دریافت کند تا از حبس منابع مالی جلوگیری شود. ایده این طرح مورد تایید کمیسیون قرار گرفت و در نهایت مقرر شد، بعد از بررسی تخصصی و دریافت پیشنهادات کارشناسی در کمیته مورد نظر، گزارش آن به کمیسیون ارائه شود تادر صورت تصویب به صحن علنی تقدیم شود.

کد خبر 1079180

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha