آسیب دیدگی 10 درصدی  کودکان حین ورزش

بیشتر این آسیبها از نوع حاد بوده و 7 – 8 درصد مربوط به آسیبهای رشد می باشند

یک عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه بخش های متنوعی در دومین کنگره دوسالانه جراحی زانو ، آرتروسکوپی و آسیب های ورزشی ارائه خواهد شد در گفت وگو با خبرگزاری شبستان اذعان کرد: مباحث کنگره امسال به طور کلی مربوط به آسیبهای ورزشی ، عضلانی اسکلتی ، بیومکانیک ورزشی و... است .دکتر افسانه صفر چراتی افزود: بررسی موضوعات کنگره امسال در حوزه ارتوپدی و آسیبهای ورزشی به موازات هم در سالنهای مجزا ارائه می شود که علاوه بر سخنرانی ها ، سه ورک شاپ سونوگرافی آسیبهای اسکلتی عضلانی ، اسکن سه بعدی و آنالیز حرکتی و تزریق PRP در درمان آسیبهای اسکلتی نیز ارائه خواهد شد .
این متخصص پزشکی ورزشی ادامه داد : شعار کنگره امسال " پلی برای دانش ، تکنولوژی و مفاصل" است که باید در راستای پر کردن فواصل این سه تلاش کرد که کنگره امسال بر مبنای این محور ها انتخاب شده است تا با حضور متخصصین ارتوپدی، متخصصین پزشکی ورزشی ، بیومکانیست ها و ... این فواصل پر شوند .
وی با بیان اینکه آسیبهای ورزشی به دو دسته حاد و مزمن تقسیم می شوند یادآور شد : آسیبهای حاد در اثر ضربه و آسیبهای مزمن در اثر افزایش تمرینات بیش از حد، تمرینات با بیومکانیک نامناسب ، تمرینات در شرایط نامناسب و یا قرار گرفتن در شرایط نامناسب و فشار بیش از حد برروی مفصل سالم و یا روی یک مفصل ناسالم ایجاد می شود.
دکتر صفرچراتی اظهار کرد: آسیبهای ورزشی مزمن بیشتر در گروه ورزشکارانی مانند دوند ها و فوتبالیست ها دیده می شوند ولی آسیب های حاد در همه ورزش ها دیده می شود که در ورزشکاران بسکتبالیست ها و ژیمناستیک کاران بیشتر است .
وی در ادامه با اشاره به اینکه الگوهای آسیب دیدن کودکان و نوجوانان در ورزش با الگوی آسیب دیدگی در بزرگسالان متفاوت است گفت : در این حوزه آسیبهای حاد و مزمن و حتی نحوه برخورد با آنها به ویژه اینکه آسیب هایی که به صفات رشد کودکان در ورزش به وجود می آید حائز اهمیت هستند تفاوت دارد.
وی تصریح کرد : برای درمان آسیب دیدگی های کودکان، تشخیص صفات رشد کودکان از اهمیت بالایی برخوردار است به طوری که در صورت عدم توجه به آسیبهای صفحه رشد در کودک ، اختلال در طول اندام ایجاد می شود که ممکن است کوتاهی اندام آسیب دیده و ایجاد مشکلات را در پی داشته باشد .
این متخصص پزشکی ورزشی یادآور شد : آمار دقیقی از آسیبهای کودکان در کشور موجود نیست ولی حدود 10 درصد از کودکان طی ورزش آسیب می بینند که بیشتر این آسیبها از نوع حاد بوده و 7 – 8 درصد مربوط به آسیبهای رشد می باشند .
وی با اشاره به اینکه همه آسیبهای کودکان حتما باید به پزشک مراجعه شده و اقدامات اولیه صورت پذیرد اظهار کرد : مشکلات این حوزه معمولا همراه با درد نبوده و توصیه خاصی برای پیشگیری وجود ندارد ولی مراجعه به پزشک از ضروریات محسوب می شود .
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان خاطرنشان کرد : آمارهای انواع آسیب دیدگی کودکان در کشورهای مختلف تفاوت دارد ولی اسکیت در کشورهای دیگر بیشترین اسیب دیدگی را به خود اختصاص داده که در کشور ما ژیمناستیک و فوتبال عامل اصلی این اسیبها محسوب می شوند
دومین کنگره دو سالانه بین المللی جراحان زانو آرتروسکپی و آسیب های ورزشی ایران 2 – 5 اسفند ماه جاری در مرکز همایش های جزیره کیش برگزار می گردد.

پایان پیام/
 

کد خبر 108240

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha