به گزارش خبرگزاری شبستان، نشست خبری بانوان جبهه پایداری با حضور فاطمه آلیا، زهره طبیب زاده، بتول نامجو و زهره لاجوردی کاندیداهای زن این فهرست انتخاباتی در محل ساختمان رجانیوز برگزار شد.
بتول نامجو در این نشست، با بیان اینکه در ادامه این نشست تأسیس بیمارستان مخصوص زنان هدف بانوان جبهه پایداری در مجلس نهم است، گفت: 33 سال از انقلاب اسلامی می گذرد اما ما هنوز یک بیمارستان مخصوص بانوان نداریم بنابراین مجلس به عنوان ریل گذار دولت باید این هدف مهم را تحقق ببخشد. بنابراین یکی از اهداف ما در مجلس نهم تأسیس این بیمارستان است.
وی افزود: چند بیمارستان مخصوص بانوان وجود دارند که تنها 60 درصد از پرسنل این بیمارستان ها خانم هستند که هدف ما این است که بالای 80 درصد از پرسنل این بیمارستان ها از بانوان باشند.
وی با بیان اینکه اخلاص و تکلیف مداری در نگاه کاندیداهای جبهه پایداری وجود دارد، گفت: اگر رأی نیاوریم جو سازی نمی کنیم و اگر هم رأی بیاوریم پایبند به اصول هستیم.
در ابتدای این نشست فاطمه آلیا، با بیان اینکه گفتمان 3 تیر خط بطلانی بر تفکر اصلاح طلبی کشید، گفت: در دوران اصلاحات در حوزه سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و همچنین بین الملل دچار انحراف شده بودیم که 3 تیر مسئله عدالت، ساده زیستی، تقوا در شیوه حکومتی، توانست گفتمان انقلاب را دوباره احیا کند.
وی با بیان اینکه گفتمان پایداری همان گفتمان 3 تیر است، ادامه داد: موضع گیری شفاف در قبال فتنه و جریان انحرافی نیز بعد از فتنه 88 به این گفتمان اضافه شد که اکنون نیز محور موضع گیری ها و عمل کاندیداهای جبهه پایداری است.
نماینده مجلس هشتم افزود: جبهه پایداری فقط برای ترویج و گسترش گفتمان امام خمینی در جامعه به وجود آمده و خط تمایز خیلی دو رنگی نیز با تفکرات اصلاح طلبی و انحرافی دارد.
آلیا در پاسخ به این سوال که عده ای ظهور جبهه پایداری را برای انتخابات می داند گفت: کسانیکه می گویند جبهه پایداری برای انتخابات به وجود آمده جاهل و یا مغرض هستند. چرا که جبهه پایداری بعد از انتخابات 88 توسط اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس که نسبت به شرایط اجتماعی جامعه و همچنین عملکرد دولت و مجلس نقص هایی داشتند به وجود آمد.
کاندیدای جبهه پایداری ادامه داد: اعضای فراکسیون انقلاب مجلس در نامه ای به مقام معظم رهبری انتقاد خود را به عملکرد دولت و مجلس اعلام داشتند، که پس از دیدار با مقام معظم رهبری در واقع شکل جدید جبهه پایداری شکل گرفت بنابراین ظهور این جبهه به انتخابات مربوط نمی شود.
آلیا انتخابات را از مهمترین دستاوردهای انقلاب دانست و تأکید کرد: جبهه پایداری نسبت به انتخابات نمی توانست ساکت باشد بنابراین وارد میدان شد و نمایندگان واجد شرایط با ویژگی های گفتمان 3 تیر را به مردم معرفی کنند.
این نماینده مجلس هشتم با بیان اینکه جبهه پایداری منشور اصولگرایی را که توسط جامعتین تدوین شده است را قبول دارد، گفت: جبهه پایداری به دنبال تحقق تفکر اصولگرایی است بنابراین افرادی را که ویژگی اصلیشان تبعیت از رهبری است را انتخاب و به مردم معرفی می کنند.
وی در واکنش به اینکه برخی گروه ها جبهه پایداری را به افراط گری متهم می کنند، گفت: من نطقی در مجلس داشتم که دوستان نمی توانستند تحمل کنند و دائما دو دو می گفتند و همین ها به ما برچسب افراطی گری می زنند.
وی افزود: گفتمان پایداری یکبار رد سوم تیر توسط مردم تأیید شده است، بنابراین این گونه تهمت ها با غرض ورزی است.
وی همچنین در مورد منشور جبهه پایداری گفت: بخشی از دیدگاه های جبهه پایداری در حوزه سیاسی اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در بیانیه ای امروز به اطلاع رسانه ها رسید و منشور این جبهه نیز به زودی به خصوص در حوزه بین الملل و مقاومت جهانی منتشر خواهد شد.
وی همچنین افزود: جبهه پایداری به عنوان جبهه ای که پایبند به تفکر اصولگرایی و تکلیف مدار است به تخریب ها و شایعات توجهی نمی کند.
وی با اشاره به نصیحت آیت الله مهدوی کنی به جبهه پایداری گفت: آیت الله مهدوی کنی فرمودند، در تهیه فهرست انتخاباتی جبهه پایداری هر کاندیدایی که اصلح بود را انتخاب کنید و به این توجه نداشته باشید که در کدام جبهه و حزبی قرار دارد.
آلیا در پایان با اشاره به فهرست انتخاباتی جبهه پایداری خاطرنشان کرد: فهرست انتخاباتی جبهه پایداری بر اساس معیارها و شاخص ها انتخاب شده و به هیچ وجه امکان تغییر در این فهرست وجود ندارد.
همچنین زهره لاجوردی دیگر کاندیدای جبهه پایداری در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینه که چرا تحت عنوان جبهه پایداری در انتخابات شرکت کردید، گفت: گفتمان جبهه پایداری همان گفتمان امام، انقلاب و ولایت مداری بود که در سوم تیر 1384 تجلی پیدا کرد و مورد استقبال زیاد مردم ایران قرار گرفت بنابراین این جبهه را برگزیدند.
وی افزود: جبهه پایداری با نقاط سلبی و ایجابی یعنی ولایتمداری و موضع گیری در برابر جریانات فتنه و انحراف به عنوان بهترین گفتمان اصولگرایی است.
وی همچنین با بیان اینکه جبهه پایداری حزب نیست، خاطرنشان کرد: جبهه پایداری گفتمان ناب اسلامی را با محوریت ولایت محوری دنبال می کند.
همچنین در ادامه این نشست خبری زهره طبیب زاده از دیگر کاندیداهای جبهه پایداری در پاسخ به این سوال که با توجه به اسم شما در دو لیست جبهه پایداری و جبهه متحد وجود دارد تفاوت این دو جبهه را در چه می بینید؟ گفت: این دو لیست از توانایی های یکسانی برخوردار نیستند و رقابت وقتی اتفاق می افتد که تفاوت وجود داشته باشد اما به شرطی که تاب و تحمل نقد را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه رقابت میان اصولگرایان بلامانع است، گفت: با توجه به شفاف شدن فضای سیاسی جامعه بعد از فتنه 88 و یکدست و خالص شدن چهره های سیاسی انتخابات مجلس نهم انتخاب بین شایستگان است که مردم از بین خوب و خوبتر یکی را بر می گزینند.
وی ضمن رد این دیدگاه که رقابت میان جبهه پایداری با جبهه متحد به خاطر کسب قدرت است، گفت: من اساسا مخالف این دیدگاه هستم، چرا که جبهه پایداری برای انحصار طلبی و کسب قدرت پا به میدان نگذاشته است و تنها برای ادای وظیفه دینی و شرعی آمده است.
وی افزود: اگر دیدگاه ها و تفکراتی که جبهه پایداری در آن معتقد و پایبند است توسط دیگر اصولگرایان تأمین می شد هرگز برنامه هایشان را رها نمی کردند و وارد عرصه انتخابات نمی شدند تا این بار زمین گذاشته را از زمین بلند کنند بنابراین میدان تخاصم نیز میان جبهه متحد و پایداری نمی بینم.
وی همچنین با بیان اینکه احیای فرهنگ اسلامی باید از مهمترین برنامه های مجلس نهم باشد، گفت: دولت نهم و دهم یک دولتی با دیدگاه سخت افزاری بود که اقدامات خوب زیربنایی برای بهتر شدن معیشت مردم، ارتقاء رشد علمی کشور و شکوفایی اقتصادی انجام داده است اما در زمینه فرهنگی نتوانست مطالبات مردم و دغدغه های مقام معظم رهبری را برآورده سازد.
این کاندیدای مجلس افزود: در 40 سالگی انقلاب اسلامی فرهنگ باید به صورت نهادینه در زمینه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی خود را بروز دهد و به کمال فرهنگ اسلامی برسد.
وی همچنین با بیان اینکه اگر توفیق خدمت به مردم در مجلس نهم را پیدا کند، 14 سند توانمندسازی و ارتقای وضعیت زنان در جامعه را عملی خواهد ساخت، گفت: اگر این سند به نگارش دربیاید و بعد عملیاتی بگیرد در سال 1404 به یک افق روشنی در حوزه مسائل زنان دست خواهیم یافت.
پایان پیام/
نظر شما