به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، «حجت الاسلام علی اکبرپور» در نشست تجلیل از خبرنگاران بیان داشت: اخلاق یک جایگاه ویژه در دین اسلام دارد؛ اخلاق رسانه ای پاره ای از اخلاق اسلام است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سلمان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه رسانه ای دینی تحت هر عنوان، چارچوب دارد، تصریح کرد: در آیات قرآن واژه خبر و اطلاع رسانی وجود دارد.
اکبر پور با اعلام اینکه خبرنگاری واقعا مجاهدت خاموش است، تاکید کرد: خبر و گزارش واقعه ای را بخواهیم منتقل کنیم یک چارچوب و ضوابطی دارد و آن این است که اصول دینی و اخلاق و چارچوب مذهبی و مسلکی مدنظر قرار گیرد.
وی افزود: بقای اسلام ریشه در خبرنگاری و واقعه نگری توسط بی بی زینب سلام الله علیها و امام سجاد علیه السلام دارد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سلمان سیستان و بلوچستان یادآور شد: در خبر نویسی و اطلاع رسانی به آداب و رسوم اقوام، سلامت و آرامش روانی جامعه توجه شود؛ برخی از رسانه ها حاضر هستند به هر قیمتی مخاطب جلب کنند.
اکبرپور گفت: در عرصه رسانه و خبر و گزارش قطعا رعایت حریم خصوصی افراد و دل نبستن به شایعات مدنظر باشد.
وی با بیان اینکه کار شما خبرنگاران به نسبت به گذشته واقعا سخت تر شده است، افزود: رسالت خبرنگاران خیلی مهم است؛ خبرنگاران معتمد مردم هستید و این نقطه قوت شما است و نباید این اعتماد مردم را نسبت به خودتان از دست بدهید.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سلمان سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه به هر خبری دل نبندیم و نسبت به ترویج آن عجله نداشته باشیم، تصریح کرد: از اخبار یاس آمیز پرهیز و به جامعه امید را پمپاژ کنیم.
اکبرپور یادآور شد: انتقاد لازم است اما انتقاد همراه با انتقام درست نیست؛ انتقاد باید سالم، سازنده، بجا، منصفانه و بدور از توهین باشد.
وی رسانه ها را زبان مردم و زنگ بیدار باش مسئولین دانست، افزود: رسانه ها پل بین مردم و مسئولین هستند؛ چشم بیدار جامعه شما رسانه ها هستید.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سلمان سیستان و بلوچستان یادآور شد: در رعایت پروتکل های بهداشتی دچار افراط و تفریط شده ایم می گویند مساجد را ببندید در حالی جلوی سفرهای مردم را نمی گیرند.
اکبر پور گفت: برخی نتوانسته اند در بین دوست و دشمن یک خط کش بگذارند و به دنبال تحریف هستند و از کاه، کوه می سازند.
نظر شما