به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، میانگین سنی اعضای کابینه نشان دهنده انرژی بالای اعضای آن، رشد ۵۰ درصدی منابع اعتباری وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا، وزرای پیشنهادی ترکیبی از افراد کارآمد و صاحب تجربه، تشکر امیر موسوی از تلاش های سرتیپ حاتمی از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در سه شنبه دوم شهریور است.
حسینی در تشریح وظایف معاون پارلمانی گفت: از نظر ارتباط بین قانونگذاری و اجرای قانون، بین دولت و مجلس رابطه وجود دارد؛ علاوه بر آن در هر وزارتخانه معاونت پارلمانی وجود دارد و گاهی نیاز است که نظر دولت در برخی مسائل مطرح شود که این نظر از طریق معاونت پارلمانی مطرح میشود و همکاری بین دو قوه مقننه و مجریه را انجام میدهند.
معاون پارلمانی رییس جمهور با اشاره به همسویی دولت و مجلس بیان کرد: همراهی و همسویی بین قوا میتواند اتفاقات خوبی رقم بزند، ولی این به این معنا نیست که اختلاف نظری وجود نداشته باشد؛ هر دو گروه دغدغهمند هستند و در این مسیر اختلافاتی هم با هم دارند، کما اینکه ما دیدیم در چند روز گذشته ایراداتی به برخی وزیران پیشنهادی وارد شد و بر سر آنها در مجلس بحثهایی اتفاق افتاد؛ همسویی دولت و مجلس به معنای چشم پوشی مجلس از خطاهای دولت نیست و وظیفه نظارتی آسیب نخواهد دید؛ اتفاقا باید منتظر باشیم این اتفاق بهتر و با کیفیت بیشتری نسبت به گذشته رخ بدهد.
او میانگین سنی اعضای کابینه را نشان دهنده انرژی بالای اعضای آن دانست و عنوان کرد: میانگین سنی کابینه نسبت به دولت گذشته کمتر است؛ در دولت گذشته میانگین سنی اعضای کابینه حدود ۶۰ بود و در این دولت حدود ۵۲ است؛ جوانترین عضو کابینه پیشنهادی حدود ۴۰ سال دارد و مسنترین آن ۶۳ سال است که نشان میدهد کابینه جوان و پرانرژی است. تا وزرای جدید در جای خود مستقر نشدند، وزرای قبلی در محل کار خود حضور دارند و کارها را مدیریت میکنند؛ البته در معاونتها، کارها شروع شده است و معاونین مانند آقای مخبر، معاون اول و آقای میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه فعالیتهای خود را شروع کردند.
معاون پارلمانی رییس جمهور درباره آغاز جلسات دولت عنوان کرد: قرار بود اگر تا روز سه شنبه جلسات رای اعتماد به وزرای پیشنهادی به پایان برسد، چهارشنبه اولین جلسه دولت با وزرای جدید انجام شود، ولی چون این اتفاق بعید به نظر میرسد، احتمالا اولین جلسه دولت سیزدهم با وزرای جدید خود روز یکشنبه برگزار شود؛ چون وزرای انتخاب شده هنوز کارنامهای ندارند، در جلسات دولت برنامههای خود را بیان میکنند که شامل برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت است. دیدار با مقام معظم رهبری و حضور بر سر مزار شهید رجایی از برنامههای دولت سیزدهم است که در هفته دولت در روزهای آینده اتفاق خواهد افتاد.
سرلشکرموسوی از تلاشها و مدیریت جهادی سرتیپ حاتمی قدردانی کرد
فرمانده کل ارتش در پیامی از تلاش ها و مدیریت جهادی امیر سرتیپ حاتمی و دیگر تلاشگران صنعت دفاعی، قدردانی کرد و نوشت: ارتش جمهوری اسلامی ایران در چهار سال گذشته با وجود تحریم های ظالمانه، یک دوره موفق و پر شتاب را تجربه کرد. در متن پیام امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی به امیر سرتیپ حاتمی آمده است: ارتش جمهوری اسلامی ایران در چهار سال گذشته با وجود تحریمهای ظالمانه، یک دوره موفق و پرشتاب را تجربه کرد.
در این پیام آمده است: افزایش تحرک و قدرت رزم در حوزههای زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی، متناسب با تهدیدات اخیر و تحولات اساسی و ارتقای چشمگیر توان پهپادی، موشکی و جنگ الکترونیک ارتش مقتدر، جلوههایی از پیشرفتهای امیدبخش است که در سایه تدابیر و پشتیبانی جهادی آن امیر سرافراز و در پرتو تلاش خستگی ناپذیر دانشمندان صنعت دفاعی و همدلی و همکاری متخصصان ارتش جمهوری اسلامی و دانشگاه ها و مراکز دانشبنیان حاصل شده و موجب خشنودی فرماندهی معظم کل قوا و ملت شریف ایران و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران شده است.
سرلشکر موسوی یادآور شد: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با راهبردهای هوشمندانه مبتنی بر تدابیر فرماندهی معظم کل قوا (مد ظله العالی) علاوه بر تقویت توان دفاعی کشور، با دیپلماسی فعال و تعامل سازنده در عرصههای منطقه ای و جهانی ، مسیر بالندگی و پیشرفت را طی کرده است. حضور موثر در عرصه صنعت ملی و جبهه مقابله با کرونا و تأمین نیازهای ضروری مردم عزیز، صفحه درخشان دیگری از کتاب کارآمدی و خدمت رسانی وزارت دفاع در سالهای مسئولیت آن برادر ارجمند است.
فرمانده کل ارتش در پیام خود تاکید کرد: خدای بزرگ را به خاطر وجود چنین سربازانی کارآمد، مخلص و پا در رکاب فرمانده عزیزمان، نایب امام زمان ( عج ) حضرت امام خامنه ای (دامت برکاته) شکر گذاریم و با آرزوی موفقیت در سنگرهای آینده خدمت، صمیمانه از سالها تلاش خستگی ناپذیر و مدیریت جهادی جنابعالی و آحاد تلاشگران صنعت دفاعی تشکر میکنم.در این گفتوگو، طرفین بر لزوم برگزاری ششمین نشست کمیته قانون اساسی سوریه در ژنو در راستای پیشرفت حل و فصل بحران سوریه از طریق ساز و کار مسالمت آمیز تاکید کردند.
در ادامه خاجی ضمن مخالفت با تحریمها و فشار دول غربی به دولت سوریه و اشاره به شرایط سخت زندگی مردم و تشدید بحران کرونا، خواستار افزایش و تسریع در انتقال کمکهای بشردوستانه بین المللی به این کشور شد.
گیر پترسون نیز علاوه بر قدردانی از همکاری جمهوری اسلامی ایران در روند حل مسالمت آمیز بحران سوریه، آغاز به کار دولت جدید جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفته و خواستار تداوم و تعمیق همکاریهای فیمابین در این زمینه شد.
وزرای پیشنهادی ترکیبی از افراد کارآمد،صاحب تجربه و جوانان نخبه هستند
محمدمهدی زاهدی، نماینده مردم کرمان و راور و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در توئیتی نوشت: وزرای پیشنهادی ترکیبی از افراد کارآمد،صاحب تجربه و جوانان نخبه هستند. دولت باید هرچه زودتر با کابینه جدید تشکیل شود. مردم امیدوارانه و بی صبرانه منتظر اقدام های انقلابی دولت برای حل مشکلات اند.
مجلس انقلابی...
دولت مردمی...
امیرحسین قاضی زاده هاشمی، نماینده مجلس و عضو ستاد ملی مقابله با کرونا شب گذشته (دوشنبه اول شهریور) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به اینکه بیشترین کمکی که توانسته ایم به بخش سلامت انجام دهیم رشد ۵۰ درصدی منابع اعتباری وزارت بهداشت و بیمهها بود، گفت: البته با دستور رئیس جمهور ممکن است متممی بر بودجه برای کمک بیشتری به بخش درمان آورده شود.
وی با اشاره به اینکه همه گیری کرونا موجب افزایش هزینههای بیمارستانها و کاهش درآمدهای دیگر آنها شده است، ادامه داد: این افزایش ۵۰ درصدی منابع اعتباری برای حل مشکل بخش درمان کافی نیست.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه اسامی شهدای سلامت از طرف وزارت بهداشت به بنیاد شهید ارسال میشود، اما متاسفانه فرایند بنیاد طولانی است، گفت: با حل شدن چند پرونده، پروندههای جدیدی تشکیل میشود البته تلاش میکنیم این مشکل رفع شود.
وی با بیان اینکه نظام پرداخت برای نظام سلامت در ایران مشکل دارد، افزود: افزایش درآمد برخی رشتههای پزشکی و کاهش درآمد بخش دیگر کادر درمان موجب شده است تعدادی از گرایشهای دانشگاهی در بخش پزشکی با ظرفیت خالی حتی در دانشگاههای معتبر روبرو شود. نظام پرداخت باید در بخش پزشکی اصلاح و در دولت در این زمینه تصمیم کلان گرفته شود.
نظر شما