دولت ها نباید خودشان را جدای از مردم ببینند

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر مردمی بودن دولت ها گفت: دولت ها نباید خودشان را جدای از مردم ببینند.

علی خضریان در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد ویژگی های دولت کارآمد در نظام اسلامی گفت: دولت آقای رجایی در یک بازه زمانی کوتاه چند روزه و مدت بسیار اندک سر کار بود ولی گذر زمان باعث شد که هنوز به عنوان یک الگو از این دولت یاد شود. اگر ما شاخص های یک دولت مردمی اسلامی و تلاشگر برای مردم را داشته باشیم حتی در مدت بازه کوتاه به چشم می آید.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اینکه برخی دولت ها بعد از هشت سال ناله می زنند و فکر می کنند باید فرصت بیشتری به آنها داده می شد، اتفاق مهم شهادت دکتر رجایی نشان می دهد که این گونه نیست و ما می توانیم در یک بازه کوتاه الگوها را درست رعایت کنیم.

 

وی با تاکید بر مردمی بودن دولت بیان کرد: دولت ها نباید خودشان را جدای از مردم ببینند، این نگاه زمینه پاسخگو بودن و مشورت پذیر بودن، درک درست از مشکلات مردم داشتن و درک درست از عدالت اجتماعی و آزادی را فراهم می کند، دولتی می تواند این شاخصه ها را در خودش داشته باشد که در گام نخست خودش را هم سطح مردم بداند و مسئولان خودشان را زیردست مردم بداند و این اصل اساسی است.

 

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت باید افراد متخصص را به کار گیرد، اینکه ما خودمان را هم سطح مردم بدانیم اما در حوزه اقتصاد از وزرایی استفاده کنیم که نسبت به اقتصاد سواد ندشاته باشند و یا در وزارتخانه هایی که با مسایل اجتماعی مردم طرف است، افراد غیر متخصص به کار گیریم، اینها دوباره بین ما و مردم فاصله ایجاد می کند. باید متخصصانی که مردمی باشند را به کار بگیریم.

 

وی بیان کرد: دولت به نوعی می تواند الگو شود که همیشه خودش را ذیل قانون ببیند و گردن کلفتی نکند به این معنا که بداند که مسیری طی شده است تا به این مولفه های قانونی رسیده ایم و من دولت نمی توانم به فردیت مقابل قانون بایستم، همه ارکان دولت باید نسبت به قانون تمکین کنند، این خودش الگوپذیری اجتماعی ایجاد می کند؛ در واقع مسئولان الگوی مردم ما هستند. وقتی مسئولان قانون را به درستی اجرایی نکنند نمی شود از مردم انتظار داشت که قانون را رعایت کنند.

 

خضریان تصریح کرد: دولت کارآمد باید سیاست های کلی خودش را با سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران تنظیم کند یعنی اینکه اگر قرار است که ما را از نقطه ای به نقطه دیگری در پایان دولت برساند آیا در مسیر سیاست های کلی حرکت می کند. دولت از روز اولی که می خواهد آغاز کند باید بداند سیاست کلی در حوزه آموزش، کشاورزی، اقتصاد، فرهنگ و سیاست چیست و باید در این چهارچوب عمل کند.

کد خبر 1089231

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha