خبرگزاری شبستان: مسجد اولین مکان تعلیم و تربیت در اسلام است. با توجه به اهمیت بسیاری که دین اسلام برای علمآموزی قائل است عوامل اصلی توسعه مباحث آموزشی از زمان پیامبر اکرم (ص) در مساجد شکل گرفته است.
مسعود یدایی که حافظ کل قرآن کریم و دانشجوی کارشناسی ارشد MBA دانشگاه شریف است یکی از جوانانی است که منشا موفقیت های علمی اش را انس با فضای معنوی مسجد می داند.
وی که متولد سال 66 و عضو فعال مسجد درالسلام است، در 15 سالگی موفق به حفظ کل قرآن کریم در سایه حضورش در مسجد دارالسلام و شرکت در کلاسهای قرآنپژوهان شد و برای حفظ این پیوند قرآنی پس از آن تاکنون به مرور آیات قرآنی و تدریس قرآن همت کرده است.
حافظ کل قرآن درباره برکات حضور مستمرش در مسجد به خبرنگار شبستان میگوید: در طول سال های گذشته در بخش های مختلفی از مسجد چون عضویت بسیج مسجد دارالسلام گرفته، مسئولیت فرهنگی بسیج و مسئولیت قرآنی بخش نوجوانان مسجد دارالسلام را خدمت کرده ام.
وی که در حال حاضر مسئول طرح صالحین بسیج مسجد است،. اقامه نماز اول وقت در مسجد، تقویت تعامل و ارتباطات فکری و مذهبی و شکلگیری روابط اجتماعی را عامل موفقیت جوانان مسجدی می داند و اظهار می کند: بهترین دوستان و زمینه رشد خلاقیت انسان در مسجد فراهم میشود و من نیز از قاعده مستثنی نیستم.
دانشجوی کارشناسی ارشد MBA دانشگاه شریف میافزاید: مادرم بهترین مشوق من در دوران کودکی برای حضور در مسجد و حافظ شدن قرآن بود و پدرم نیز همواره مرا حمایت میکرد. در سایه مسجد و قرآن انسان میتواند زندگی سالمی را برای خود با عنایت و فضل پروردگار رقم بزند که خوشبختانه من از این نعمت الهی برخوردار شدم.
وی پیرامون توجه به قرآن ادامه میدهد: در سنین نوجوانی خواندن قرآن و تفسیر و در سنین بالاتر توجه و تدبر بیشتر به قرآن و برنامه روزانه و مدون انسان را در فراز و نشیبهای زندگی کمک می کند. بهترین نجاتدهنده انسان از تنگناها و مشکلات فکری تمسک به قرآن است.
یدایی بیان میکند: انسان در سنین نوجوانی از انرژی بالایی برخوردار است و بیش از هر زمان دیگری نیاز به حضور در مسجد دارد. نوجوان برای رشد و شکوفایی و استفاده از بهره وری مثبت از انرژی نوجوانی اش باید به مکان امن الهی و خانه خدا پناه ببرد تا بتواند رشد همگونی در همه زمینهها به ویژه رشد اجتماعی و دینی پیدا کند.
وی مسجد دارالسلام را یکی از مساجد مؤثر و کارآمد در جذب نسل جوانان به فعالیت های دینی میداند و میافزاید: همبستگی هیئت امنای مسجد، کادر مسجد و بسیج، داشتن برنامههای منسجم و حضور امام جماعتی آگاه زمینه ای خوب برای فعالیت و جذب جوانان را فراهم کرده است.
دانشجوی کارشناسی ارشد MBA ادامه میدهد: برکت یادگیری قرآن زمینه ای برای موفقیت های تحصیلی ام شد. حفظ آرامش فکری، شکلگیری روابط انسانی و احترام خاصی که مردم برای قاری قرآن و فرد مذهبی و مسجدی قائل هستند نیز از عوامل مؤثر در موفقیتام به شمار می آید. حفظ قرآن عامل کسب موفقیت و حفظ من در برابر آسیبها و انحرافات بوده و اگر انسان دچار لغزش هم شود با مراجعه به قرآن خیلی زود مسیر درست را پیدا می کند و به مسیر حق برمیگردد.
پایان پیام/
نظر شما