به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، جعفر گلمحمدی، رئیس کل دادگستری استان زنجان، شب گذشته (18 دی) در مراسم تودیع معارفه رؤسای شورای حل اختلاف استان و شهرستان زنجان، ارتقای کیفی شورای حل اختلاف را از برنامههای محوری دادگستری برشمرد و گفت: استان زنجان در سالهای اولیه راهاندازی شورای حل اختلاف از استانهای پیشرو بود و در گسترش کمی شورا با راهاندازی 500 حوزه شورای حل اختلاف روستایی و شهری رتبه نخست را کسب کرد.
وی با تاکید بر رویکرد صلح سازش در شورا، بیان داشت: فلسفه وجودی شورا، ایجاد صلح و سازش میان طرفین است و اگر بنا بر رسیدگی پروندهای باشد، محاکم بهترین مرجع رسیدگی هستند، از این رو از حوزههای شورای حل اختلاف انتظار این است تمام سعی خود را برای ایجاد صلح و سازش صرف کنند.
رئیس سابق شورای حل اختلاف استان زنجان نیز در این مراسم با ارائه گزارشی از عملکرد شورای حل اختلاف استان، گفت: 30 حوزه شورای حل اختلاف در مرکز استان به شبکه مدیریت قضایی پرونده (cms) متصل شدهاند، که همه اقدامات در این سامانه صورت میپذیرد.
اکبرپور تصریح کرد: در راستای ارتقای کیفی نیروی انسانی شوراها با جذب فارغالتحصیلان حقوق همه رؤسای حوزههای شورا در حد لیسانس حقوق قضایی ارتقا داده شد.
رئیس جدید شورای حل اختلاف استان زنجان، با اشاره به لزوم تلاش بیشتر برای ایجاد صلح سازش، گفت: با نگاه رفع تکلیفی نمیتوان میان طرفین اعم از شاکی و متشاکی و خوانده ایجاد صلح سازش کرد و باید شوراها با تلاش و جدیت به طرف رفع اختلاف و کدورت و ایجاد صلح و سازش اقدام کنند.
به گزارش روابط عمومی دادگستری کل استان زنجان، توکل حیدری، با تاکید بر رعایت شوراهای حل اختلاف، افزود: در رسیدگی شکلی پروندهها در شورا باید قانون حاکم و رعایت شود.
در پایان این مراسم، توکل حیدری به عنوان رئیس شورای حل اختلاف استان زنجان، محمدتقی فتحی به عنوان رئیس شورای حل اختلاف شهرستان زنجان معرفی و از زحمات اکبرپور، رئیس سابق شورای حل اختلاف استان زنجان، فرهادی، رئیس سابق شورای حل اختلاف شهرستان زنجان صابری، معاون اداری مالی و پشتیبانی دادگستری کل استان زنجان تقدیر شد.
پایان پیام/
نظر شما