مجتبی رضوانی، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با اشاره به اهمیت گردشگری مذهبی در استان به خبرنگار شبستان در اراک گفت: تقویت ارزشهای دینی و آشنایی مردم با امامزادگان و بقاع متبرکه سبب توسعه گردشگری مذهبی در استان می شود.
وی افزود: این اداره کل با همکاری اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همواره در راستای نگهداری، زیبا سازی و ایجاد تاسیسات و خدمات رفاهی امامزادگان و بقاع متبرکه استان گام بر می دارد.
رضوانی در ادامه اضافه کرد: 263 بقعه متبرکه در استان مرکزی وجود دارد که 71 باب از آنها در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با بیان اینکه گردشگری زیارتی به عنوان یکی از زیربناهای اقتصادی در ایجاد اشتغال بسیار تاثیرگذار است، تصریح کرد: آمادهسازی امکانات و زیرساختهای لازم زمینه سفر هزاران نفر از شیعیان و عاشقان اهل بیت(ع)را از سراسر ایران به این استان فراهم می آورد.
رضوانی ایجاد امکانات جانبی را زمینه ساز رونق بقاع متبرکه دانست و افزود: بر همین اساس کمیته ای برای توجه بیشتر به بقاع و استفاده از ظرفیت آنها برای توسعه گردشگری، در میراث فرهنگی استان تشکیل شده است.
وی گفت: در این کمیته برنامه های مختلفی برای توسعه گردشگری زیارتی طراحی شده که امید است با عملی شدن آنها گام بلندی در توسعه گردشگری مذهبی استان مرکزی برداشته شود.
پایان پیام/
نظر شما