به گزارش خبرگزاری شبستان، برای دومین بار در طول تاریخ پیروزی انقلاب های اسلامی ناوهای جنگی ایران در تاریخ 18 فوریه وارد آب های مدیترانه شد و کانال سوئز را به کمک همکاری های دولت جدید مصر پشت سر گذاشت.
در این باره رسانه های غربی از این حضور به منزله نمایش اقتدار ایران خبر دادند و خود را منتظر عکس العمل رژیم صهیونیستی در قبال این حرکت نظامی سیاسی معرفی کردند.
این حرکت نظامی از منظر رسانه های غربی درست در زمانی است که رژیم صهیونیستی و آمریکا بالاترین رژه ضد ایرانی را در قالب شکل های متفاوت سیاسی و نظامی اتخاذ کرده اند.
نمایش اقتدار ایران از همین رو برای این رسانه ها پاسخی دندان شکن و قبل از هر حرکت دشمن برآورد شده است.
وقتی نخستین ورود ناوهای ایرانی در فوریه 2011 به اب های مدیترانه انجام شد عکس العمل رژیم صهیونیستی و آمریکا کاملا برگرفته از ترس و ابراز ناامنی در منطقه مشاهده شد.
به گونه ای که یکی از مقامات رژیم صهیونیستی ادعا کرد باید از عدم ورود این ناوها به آب های تحت اختیار این رژیم مطمئن شود.
در این باره روزنامه لوموند و 24 هاوور می نویسد: ایران در اوج بحرانی که غرب را متوجه فعالیت های هسته ای این کشور کرده و از منظر رژیم صهیونیستی و آمریکا متهم به ساخت سلاح هسته ای است دست به چنین اقدامی می زند تا همواره پاسخی قبل از سئوال داشته باشد.
این روزنامه ها ادامه می دهند که آمریکا پیش از این نسبت به فعالیت ها و مانورهای نظامی ایران هشدار داده بود که می بایست در چارچوب قوانین سازمان ملل باشد.
این درست زمانی است که رژیم صهیونیستی در بیانیه هایی صریح هدف قرار دادن پایگاههای هسته ای ایران را اعلام می دارد.
جالب است که بنی گنتز، رییس ستاد مشترک رژیم صهیونیستی تصمیم برنامه های نظامی علیه ایران را اختصاصا از آن رژیم صهیونیستی می داند و می گوید: رژیم صهیونیستی خود مسئول حفظ امنیت اش در منطقه است و در قبال برنامه هایی که در مقابل ایران دارد باید به تنهایی تصمیم گرفته و آن را اجرا کند.
وی ادامه می دهد: ما باید تحولات در ایران و طرح هسته ای این کشور را در چارچوب گسترده پیگیری کنیم و آنچه را که جهان انجام می دهد و ایران تصمیم می گیرد و آنچه را انجام خواهیم داد یا نخواهیم داد، مدنظر قرار دهیم.
رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز در سفر اخیر خود به اسراییل به مقامات تل آویو گوشزد کرده است که اگر بخواهند به ایران حمله کنند ؛ واشنگتن مشارکتی در اقدام نظامی آنها علیه ایران نخواهد داشت.
بنابراین گزارش، علی اکبر صالحی، وزیر امورخارجه نیز با استقبال از همکاری مصر در عبور ناوگان ایران از کانال سوئز گفت:در 33 سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی،ناوهای ایرانی دوبار توانسته اند از این کانال عبور کنند که هر دو مورد در حدود 10 ماه اخیر انجام شده و نشان از جایگاه ایران دارد.
نظر شما