انتقال دو تن از عمره گذاران به بیمارستان ایران

معاون حج عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر از انتقال دو تن از زائران ایرانی خانم در اثر شکستگی استخوان ران و کشکک زانو از مکه مکرمه به ایران خبر داد.

ولید دنده‌بر، معاون حج عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در گفت‌وگو با خبرنگار شبستان پیرامون ارایه خدمات پزشکی به عمره‌گذاران امسال گفت: از اولین روز حضور زایران ایرانی در مدینه مراکز درمانی شبانه‌روزی حج و زیارت به ارایه خدمات به زایران می‌پردازند.

 

وی با بیان اینکه مرکز درمانی به نام درمانگاه "شفا" در مدینه راه‌اندازی شد، اظهار کرد: قبل از ورود زایران به مکه مرکز پزشکی حج و زیارت درمانگاه تخصصی حضرت زهرا (س) در هتل ماسوتا اصیل را راه‌اندازی کرد، در حال حاضر چهار مرکز درمانی در مدینه و یک پایگاه درمانی سیار در مسجد شجره و یک پایگاه اورژانس در بین راه مدینه و مکه مکرمه به ارایه خدمات پزشکی می‌پردازند.

 

معاون حج عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر از اعزام دو زایر خانم از مکه به ایران برای ادامه درمان خبر داد و تصریح کرد: این در زایر در اثر شکستگی استخوان ران و کشکک زانو به ایران منتقل شدند که یکی از آنها تحت عمل جراحی قرار گرفته و دیگری در ایران جراحی می شود.

 

دنده‌بر با اشاره به فعالیت چهار مرکز درمانی در مکه افزود: درمانگاه حضرت زهرا (س)، درمانگاه علی ابن ابیطالب (ع)، درمانگاه امام جعفر صادق (ع) و درمانگاه حضرت مهدی (عج) در چهار هتل در مکه مکرمه به زایران ایرانی خدمات ارایه می‌دهند.

 

معاون حج عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر از ویزیت عمومی 7 هزار زایر ایرانی در مراکز درمانی مکه خبر داد و ابراز کرد: 700 ویزیت تخصصی، 400 ویزیت تخصصی داخلی و در مجموع هشت هزار ویزیت پزشکی در مکه مکرمه انجام شده است.

 

وی گفت: دو هزار و 600 تزریقات، پانسمان، نوار قلب، تست قند خون، جراحی موضعی و سه هزار و 500 مورد سرم‌تراپی انجام شده است.

 

دنده‌بر با بیان اینکه با توجه به نیاز پزشکی برخی از زایران برای ارایه خدمات پزشکی کامل‌تر برخی از بیماران به بیمارستا‌ن‌های عربستان اعزام شدند، تصریح کرد: تاکنون 28 بیمار به بیمارستان‌های عربستان اعزام شدند و سه بیمار در بیمارستان مکه بستری شدند.

 

وی افزود: بیماران بستری در بیمارستان عربستان اغلب دارای ناراحتی قلبی و یا آسیب‌های ناشی از زمین خوردن، لیز خوردن و یا افتادن بر روی پله برقی هستند که دچار شکستگی شده‌اند.

 

دنده بر ادامه داد: میانگین مراجعه زایران برای دریافت خدمات پزشکی 45 سال گزارش شده است، اما از نظر نوع بیماری و تنوع خدمات پزشکی متفاوت هستند.

 

معاون حج عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با بیان اینکه تاکنون 40 بازدید بهداشتی از مراکز پخت غذا محل اقامت زایران در مکه صورت گرفته است، افزود: در مدینه منوره نیز 56 مورد بازدید بهداشتی توسط کارشناسان مرکز پزشکی انجام شده است.

 

وی در مورد آمار فعالیت‌های مراکز درمانی در مدینه منوره اظهار کرد: 9 هزار و 500 ویزیت عمومی، هزار و 500 ویزیت تخصصی زنان، هزار و 500 ویزیت تخصصی داخلی و در مجموع 12 هزار ویزیت پزشکی برای زایران در مدینه منوره انجام شده است.

 

دنده‌بر اظهار کرد: پنج هزار و 200 مورد خدمات پزشکی در زمینه تزریقات و پانسمان، نوار قلب، جراحی موضعی و سر پایی در مراکز پزشکی مدینه منوره انجام شده است.

 

دنده‌بر در خصوص آمار فعالیت‌های مرکز پزشکی حج و زیارت در مدینه منوره اظهار کرد: تاکنون در مدینه منوره 54 بیمار به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند و از این تعداد پنج بیمار در بیمارستان‌های عربستان بستری شده‌اند. همچنین تا این لحظه تعداد دفعات دیالیز 24 مورد گزارش شده است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 110037

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha