به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان؛ حجت الاسلام «سید علی موسوی» در جلسه ای با حضور روسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستانهای استان سمنان با بیان اینکه کانونهای فرهنگی هنری بالاترین مرکز برنامهریزی و اجرای فعالیتهای فرهنگی و هنری در روستاها محسوب میشوند گفت: کانونهای مساجد روستایی با انجام فعالیتهای مختلف نمایندهای از دستگاههای فرهنگی و اجتماعی برای ارائه خدمات فرهنگی به مردم روستاها هستند که نقش مؤثری در ارتقای شاخصههای فرهنگی دارند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان سمنان، با اشاره به اهمیت موضوع فرهنگ بویژه فرهنگ دینی در سطح روستاها ،بیان کرد: امروز مساجد تنها پایگاه فرهنگی در روستاها هستند و فعالیتهای فرهنگی هنری در دل مساجد روستا میتواند به معرفی فرهنگ بومی کمک کند و اگر جوانان ما فرهنگ خود را به درستی بشناسند به سراغ فرهنگ بیگانه و غربی نمیروند و اجتماع کوچک روستا می تواند بستر این شناخت باشد.
وی گفت: شبکهسازی، توانمندسازی و انتقال تجربیات، بررسی و ارائه راهکارهای پیشرفت و تعالی فرهنگ روستا و عشایر، گفتمانشناسی اقصاد مقاومتی و شناسایی ظرفیتهای عمومی مناطق روستایی ازجمله محورهایی است که در حوزه کانونهای فرهنگی هنری مساجد به آن توجه میشود.
حجت الاسلام موسوي با تاکید بر اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد زمینه ساز اعتلاء و عظمت روستاها هستند ادامه دادد: در کانون های فرهنگی هنری در مساجد روستاها تمام فعالیتهای مورد انتظار از جمله آموزش های قرآنی، برنامه های هنرهای تجسمی تئاتر، سرود، شعر، تولید فیلم و برگزاری مراسم های ولادت وشهادت برگزار می شود.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان سمنان افزود:کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید در این برهه حساس با انجام فعالیت و برنامه های ارزشی و اثرگذار زمینه جذب و گرایش حداکثری جوانان به مساجد را فراهم و تقویت کنند.
وی با اشاره به اجرایی شدن طرح حمایت از ۲۰روستا در استان سمنان،اظهار کرد: با عنایت به فعالیت تعداد 100 کانون فرهنگی هنری روستایی در استان لازم است تا توجه ویژه تری به این کانون ها صورت پذیرد.
حجت الاسلام موسوي افزود: با استفاده از ظرفیت های موجود در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی،دفتر روستایی استانداری و سایر نهادها امکان رسیدگی به امورات فرهنگی روستاها وجود دارد.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان سمنان گفت: دفتر فرهنگ روستا و عشایر این آمادگی را دارد تا بصورت مشارکتی و کارگروهی با سایر نهاد ها به وضعیت فرهنگی روستاها رسیدگی کند.
به گفته وی در استان سمنان تعداد ۱۰ کانون روستایی مشغول فعالیت می باشند که در طول سال برنامه های مختلفی را بویژه در مناسبت های ملی و مذهبی بعنوان یک رکن فرهنگی در روستا به اجرا در می آورند.
نظر شما