موفقیت های خراسان رضوی در حوزه تعلیم و تربیت مطلوب است

استاندار خراسان رضوی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، موفقیت های استان در حوزه تعلیم و تعلم را مثبت ارزیابی کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محمود صلاحی، استاندار خراسان رضوی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با بیان این مطلب اظهار داشت: حضور چشمگیر و پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن نشان از عمق بصیرت، دینداری و پای بندی مردم به نظام اسلامی دارد.


وی با بیان اینکه امتداد این حضور در 12 اسفند و مشارکت قشرهای مختلف مردم در پای صندوق های رای نمود پیدا می کند، افزود: ایران دموکرات ترین کشور دنیا است و علت بسیاری از مخالفت های دنیای استکبار و غرب نیز همین استقرار دموکراسی در ایران و الگو شدن آن برای کشورهای منطقه و دنیاست.

  

صلاحی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت آموزش و پرورش برای تبیین موضوع انتخابات استفاده کرد، ادامه داد: با مشارکت این نهاد می توان دانش آموزان و واجدان شرایط رای دادن را به حضور در انتخابات دعوت نمود اذا در این راستا به برکت پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفت های گسترده ای در حوزه آموزش و پرورش شکل گرفته و خراسان رضوی در این حوزه پیشتاز است.


استاندار خراسان رضوی ضمن انتقاد از آمار ارائه شده از سوی برخی نهادها در مورد سرانه مطالعه در استان، اظهار داشت: سرانه مطالعه در ایران از بسیاری از کشورها بالاتر است و دلیل آن نیز ارتقای سطح آگاهی های عمومی جامعه می باشد و نیز حتی در روزهای به اصطلاح تعطیل نیز فعالیت های فرهنگی و اجتماعی متعددی صورت می گیرد که در واقع تعطیلی محسوب نمی شود.

  

صلاحی با اشاره به طرح تحول بنیادین آموزش و پرورش آن را بنیادی ترین، نهادی ترین و علمی ترین طرح آموزش و پرورش در کشور دانست و گفت: با اجرای این طرح علاوه بر تحول در این حوزه شاهد تحول اساسی در کشور خواهیم بود و خراسان رضوی باید در اجرای این طرح پیشتاز باشد.


وی به موضوع هوشمندسازی مدارس اشاره کرد و گفت: علاوه بر استفاده از بودجه های ملی و استانی در این راستا، باید از ظرفیت سایر دستگاه ها، نهادها، بخش خصوصی و واحدهای بازرگانی، صنایع و معادن استفاده کرد و چندین مدرسه را برای هوشمندسازی به صورت افتخاری به آنان واگذار نمود و نیز اجرای طرح شبکه ملی تبلیغی مدارس را که بر اساس آن تبلیغ مسائل دینی و معارف اسلامی در مدارس ساماندهی می شود را بسیار مطلوب است و باید در این راستا از ظرفیت همه دستگاه های فرهنگی مانند حوزه های علمیه و اداره کل تبلیغات اسلامی استفاده کرد.


وی اظهار داشت: تربیت فرزندان صرفا به عهده آموزش و پرورش نیست بلکه علاوه بر خانواده به عنوان متولی اصلی، سایر دستگاه های فرهنگی نیز باید به کمک آموزش و پرورش بیایند.


به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمدتقی فخریان مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این جلسه ضمن اعلام آمادگی دانش آموزان واجد شرایط برای حضور و مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در خراسان رضوی از مهر 91 و هم زمان با استقرار سیستم آموزشی شش، سه، سه اجرایی می شود به همین جهت و به منظور اطلاع از وضعیت و جایگاه آموزشی استان تاکنون سه هزار و 500 مدرسه توسط 140 تیم کارشناسی در استان بازدید شده است.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از اهتمام آموزش و پرورش استان برای تسریع در اجرایی شدن شبکه ملی تبلیغی مدارس در مدارس استان خبر داد و گفت: با هماهنگی های صورت گرفته تاکنون اقدامات خوب و موثری در این حوزه صورت گرفته است.


پایان پیام/

کد خبر 110701

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha