به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «جمشید ابراهیم نژاد» امروز(۲۹مهر) در نشست باحجت الاسلام والمسلمین«محمد باقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران با موضوع پیگیری مصوبات سفر اخیر نماینده معظم له در دیار علویان به سوادکوه برای پیگیری مشکلات شهری آلاشت و شهرهای اطراف،با اشاره به مشکلات زیرساختی شهر توریستی آلاشت، بیان کرد: برای رفع مشکل بافندگان صنایع دستی لاجیم در آلاشت پیرو بازدید اخیر نماینده ولی فقیه استان، طرح برای بازسازی مکان آماده و مقرر شد اجرایی شود.
رئیس شورای شهر آلاشت ادامه داد: بحث بهسازی مکان دو مدرسه در محدوده شهری با همکاری آموزش و پرورش نیز پیگیری و پس از اخذ تفاهمنامه اجرایی خواهد شد.
وی افزود: آلاشت یک منطقه کوهستانی است بحث رانش و لغزش از بزرگترین مشکلات است، با همکاری منابع طبیعی میتوان مسائل را حل کرد، در بخش حمل و نقل جادهای هم از مشکلاتی برخورداریم.
ابراهیم نژاد با اشاره به ساختمان تولید صنایع دستی در آلاشت، گفت: این مکان نیاز به توجه ویژه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان دارد، همچنین ساختمان ترویج کشاورزی تبدیل به مهمانسرای کارکنان جهادکشاورزی شده در حالی که میتوان به مرکز تولید گیاهان دارویی تغییر کند.
رئیس شورای شهر آلاشت تاکید کرد: برای حل بحث مشکل آب آشامیدنی، قرار شد آب از چشمه پرآب چرات آورده شود ولی دو سال معطل اعتبارات است.
در ادامه «محمدنژاد» معاون فنی و راههای روستایی استان مازندران تاکید کرد: برای محور آلاشت قرارداد روکش آسفالت در حال انعقاد است و برای نقاط رانشی طی یک جلسه در مدیریت بحران از آنجایی که این رانشها که در اثر حفاری اداره گاز بهوجود آمده مناقصه برگزار و پیمانکار مشخص شد مدت قرارداد ۱۲ ماهه است، کار اصلی را اداره گاز و کار زیرسازی و روسازی راه را ما انجام خواهیم داد.
وی افزود: خوشبختانه اعتبار خوبی حدود ۶ میلیارد تومان سهم راه سوادکوه شده، که اعتبار خوبی است و قرار است ترمیم و بازسازی صورت بگیرد.
«برارزاده» نماینده جهاد کشاورزی در خصوص بحث مشکل آب آلاشت، گفت: فقر آب در منطقه زیاد است، ۲۵.۵ کیلومتر خط انتقال بود که یک و نیم کیلومتر انجام و با ترریق اعتبار ادامه کار صورت میگیرد.
وی افزود: برای پروژه مجتمع آبرسانی آب برای شهر آلاشت و روستاهای در مسیر، مجری کار آب منطقهای است، پیمانکار انتخاب شده ولی میگویند اعتبار موجود نیست، ما در آلاشت ۱۳ کیلومتر شبکه داخلی داریم که دو کیلومتر لوله فلزی در دستور کار است.
برارزاده اعلام کرد: ۵۸ شهر استان ۱۸ شهر مطالعات فاضلاب صورت گرفت و ۹ شهر اجرایی شد میانگین کشوری ۱۱ درصد است کشور ۵۴ درصد و ما در فقر مطلق در این بخش قرار داریم.
نماینده جهاد کشاورزی یادآور شد: در چند ماه اخیر ساری با ۵۵۰ میلیارد تومان اجرایی خواهد شد، کار فاز دوم مطالعات زیراب پل سفید شیرگاه و الاشت با یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان فراهم خواهد شد اگر مطالعات را امسال تمام کنیم در ۱۴۰۱ ماده ۲۶ را اخذ میکنیم.
نظر شما