به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام محسن محمدی، امام جمعه شهرستان سربیشه در این مراسم گفت: جایگاه کتاب در اجتماع مشخص و همه موظفیم که در اعماق دین تفکر کنیم و یا کتاب و نوشته هایمان را در این مسیر سوق دهیم حتی اگر از باب انفاق، صدقات و حتی بر مبنای وقف نیز نگاه کنیم زکات علم، نشر و انتشار آن است.
وی با اشاره به اینکه روش انتشار مطلب دو گونه است، افزود: روش بیان و نوشتاری 2 روش است که روش بیان همان سخنرانی و تدریس دروس در سر کلاس ها است و روش دوم که روش نوشتاری و کتابت است به مراتب موثرتر و ماندگارتر است زیرا کتاب معجزه پیامبر خدا(ص) و از معجزات الهی است.
محمد مطهری فر، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی و دبیر جشنواره نیز گفت: داشتن اندیشه قطعا نیاز و محتاج به مطالعه است و زمینه مطالعه را نیز همه اندیشمندان و صاحبان قلم ایجاد می کنند.
وی اظهار داشت: اگر امروز می بینیم که در گوشه کنار دنیا، جهانیان به دنبال انقلاب اسلامی ایران هستند و از آن الگو گرفته اند در ساماندهی این الگوها صاحبان قلم نقش بسزایی دارند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد خراسان جنوبی یادآور شد: برگزاری این جشنواره ها می تواند کمک به دانش و فرهنگ ما داشته باشد و باید بیش از پیش به کیفیت و محتوای کتاب ها توجه داشته باشیم.
محمود رمضانی، مسئول اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سربیشه نیز در این آیین گفت: جشنواره استانی انتخاب کتاب سال خراسان جنوبی با هدف شناسایی و معرفی کتب برتر، کمک به اعتلای سطح دانش و فرهنگ، اولین مکتوب استان، حفظ اصالت، استقلال و هویت فرهنگی و حمایت و تشویق پدید آورندگان متعهد و متخصص کتاب استان به میزبانی شهرستان سربیشه برگزار شده است.
وی تصریح کرد: 64 اثر به این جشنواره رسیت که 25 اثر چاپ 89 بود که جهت داوری به تهران ارسال شد که در نهایت یک اثر با عنوان " پادشاه می میرد" از دکتر کامیابی مسک برگزیده و برتر و و هفت اثر شایسته تقدیر شناخته شدند.
در پایان از برگزیدگان آثار برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما