به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام کاظم صدیقی امروز (4 اسفند) در مراسم چهارمین اجلاس تربیتی سالانه اساتید جامعه المصطفی العالمیه که در مدرسه امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به وظایف و رسالت خطیر مبلغان دینی گفت: کسی می تواند دعوی الی الله داشته باشد که خودش را کنار گذاشته و فراموش نماید و در وجودش چیزی غیر از خدا مشاهده نشود.
امام جمعه تهران اولین و اساسی ترین شرط یک مبلغ دینی تاثیرگذار را ارتباط با خدا و عمل به دین ذکر کرد و افزود: اینکه یک مبلغ به خدا دعوت کند یا به خود، خیلی مهم است. نیت او باید فقط خدایی باشد و هرچه به دیگران می گوید خود بدان عمل نماید.
وی تصریح کرد: مبلغ دین باید هدایت دیگران برایش ملاک و ارزش باشد. هرچند این هدایت توسط او صورت گیرد یا دیگری و برایش مهم نباشد که این دعوت الی الله بواسطه او صورت گیرد یا کسی دیگر.
حجت الاسلام صدیقی، مبلغان دینی را سفیر و پیکی توصیف کرد که ماموریت دارند دلها را با خدا آشنا کرده و آشتی دهند و خود وجودیشان را بیرو ن کنند و غیر خدا را حذف و نفی نمایند.
وی با اشاره به زندگانی پیامبر اسلام(ص) اظهار داشت: سراسر زندگی نبی مکرم اسلام(ص) دعوت به سوی خدا بود و حکومت و محبوبیت و... را از خود نمی دانست و همه را در مسیر دعوت مردم به سوی خدا به کار می گرفت. جایگاه و منصبی که داشت روی عبودیت او تاثیرگذار نبود.
حجت الاسلام صدیقی یادآور شد: دلیل اینکه محل محراب پایین تر از دیگر نمازگزاران است بدین جهت است که او خود را پایین تر از دیگران بداند و هرچه درجه خضوع و خشوع او بالاتر باشد مقام او نزد خداوند والاتر است.
وی تصریح کرد: تا آدمی هیچ نشود به مقام قرب الی الله نمی رسد. هر مقدار که خودیت در وجود انسان وجود داشته باشد به همان مقدار حجاب و مایل میان او و خداوند وجود دارد و چنین کسی نمی تواند پیک و سفیردینی باشد .
امام جمعه تهران خطاب به طلاب و دانش پژوهان جامعه المصطفی گفت: هدایت را خداوند انجام می دهد اما این توفیق به شما داده شده تا همانند نقش حضرت مسیح را داشته باشید. کار شما حتی بالاتر از کار حضرت مسیح است. زیرا شما احیا می کنید؛ احیایی که ملکوتی است و بتی را می شکنید و دیواری را برمی دارید تا عبدی را به معبود خود بازگردانید.
پایان پیام/
نظر شما