به گزارش خبرگزاری شبستان، آیت الله محمدی ری شهری، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام، گفت: اخیرا کتابی با محتوای مجموعه احادیث روایت شده حضرت عبدالعظیم(ع) از جد بزرگوارش امیرالمؤمنین بوسیله امام جواد(ع) با مضامین مختلف فرهنگی، اجتماعی در کشور یمن یافت شده که نسخه عربی آن چاپ گردیده ولی ان شاء الله به زودی ترجمه و شرح این کتاب گران سنگ نیز توسط مجموعه دارالحدیث تهیه و در اختیار مشتاقان علم و معرفت قرار می گیرد.
آخرین جلسه هماهنگی ستاد هفته بزرگداشت ولادت حضرت عبدالعظيم عليه السّلام، با حضور آیت الله محمدی ری شهری توليت آستان مقدس، مسئولان و نمایندگان دستگاه های فرهنگی شهرستان، فرماندار ، شهردار ، مسئولین فرهنگی ، فرماندهان نظامی و انتظامی ، رسانه ملی و دیگر مسئولان شهرستان ری در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار شد.
در این جلسه، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) ضمن خوش آمدگویی به حضار گفت: مقام والای حضرت عبدالعظیم(ع) و آثار و برکات زیارت بارگاه نورانی این سلاله پاک امام حسن مجتبی(ع)، هنوز به شایستگی شناخته شده نیست.
آیت الله محمدی ری شهری اظهار داشت: در این دولت که شخص رئیس جمهور محترم در خصوص معارف اهل بیت علیهم السلام بسیار علاقه مند و دارای دغدغه هستند، ان شاء الله امید داریم در زمینه نشر معارف اهل بیت و توسعه فرهنگ دینی در سطوح مختلف جامعه ، همتی بیش از بیش به کار گرفته شود تا نظام اسلامی ما پویا تر از گذشته به مسیر خود ادامه دهد.
رئیس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث بیان کرد : در میان امامزادگان شخصیتی مانند حضرت عبدالعظیم(ع) وجود ندارد که نسبش با چهار واسطه به امام حسن مجتبی(ع) برسد و آن همه تجلیل و تکریم و توثیق از جانب امام معصوم شده باشد و بتواند در جایگاه امام زمان خود پاسخگوی سوالات مردم باشد و زیارتش برابر با زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) تلقی گردد.
آیت الله محمدی ری شهری افزود: امام خمینی(ره) شخصیت بی نظیری بودند که آینده را به درستی پیش بینی میکردند. نقل شده این مرد الهی هنگامی که توفیق زیارت کربلا نصیبشان نمی شد در حرم حضرت عبدالعظیم(ع) حاضر می شدند و همان اعمالی که در کربلا انجام می شود در این حرم نورانی انجام داده است.
رئیس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث گفت: سرّ این مطلب که چرا حرم مطهر حضرت عبدالعظیم(ع) شعبه ای از کربلاست هنوز برما پوشیده است و شاید هیچ زمان نیز نتوان به اسرار آن دست یافت اما وظیفه ما و متولیان فرهنگی این است که در مسیر معرفی آن حضرت و تبیین مناقب و فضائل ایشان بخصوص برای نسل جوان تلاش و کوشش کنیم.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) در پایان ابراز کرد: خدمت به این امامزاده واجب التعظیم افتخار بزرگی است که باید همه مسئولین و خدمتگزاران این فرصت را مغتنم بشمارند و اینگونه نباشد که در پایان خدمت خود حسرت اموری را داشته باشیم که می توانستیم انجام دهیم اما کوتاهی صورت پذیرفته باشد، لذا باید با تلاش در راستای معرفی و الگوسازی از این محدث والامقام موجبات رضای الهی را فراهم سازیم.
نظر شما