راه اندازی سومین کارخانه طلای خراسان جنوبی تا یک ماه آ‌ینده

ملانوری گفت: طی یک سال گذشته، چهار معدن طلا در استان به بهره‌برداری رسیده، یک کارخانه شمش طلا از اردیبهشت ماه وارد فاز تولید شده، دومین کارخانه شمش طلا آماده افتتاح است و سومی هم حدود یک ماه دیگر تکمیل و راه اندازی می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، «حمید ملانوری» ظهر امروز (۲۲ آبان) در جمع مردم بخش تازه تأسیس میاندشت، اظهارکرد: یکی از بزرگترین اهداف انقلاب اسلامی، توسعه عدالت اجتماعی، عدالت محور بودن خدمات نظام و دولت و نیز رفع محرومیت و استضعاف از مناطق مختلف بود. 

 

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: علت قیام امام خمینی(ره) و پافشاری مردم برای شکل گیری انقلاب، این بود که نظامی بر کشور حاکم شود که عدالت و مساوات را در همه جا برقرار کند. 

 

به گفته وی؛ وضعیت امروز کشور به لطف این نظام مقدس الهی و دینی جمهوری اسلامی با قبل از انقلاب قابل قياس نیست.

 

وی تصريح کرد: یکی از مهمترین اقدامات دولت در راستای تحقق عدالت اجتماعی، استقرار ادارات و سازمان ها در مناطق مختلف است تا ارائه خدمات را سهل الوصول کند. 

 

ملانوری با اشاره به مطالبه چندین ساله مردم منطقه مبنی بر ایجاد بخش، ادامه داد: به لطف خدا این اتفاق افتاد و بخش میاندشت شکل گرفت و حالا ما باید تلاش کنیم که مردم توسعه خدمات را هم شاهد باشند. 

 

وی تأکید کرد: افتتاح بخشداری کمک می کند نماینده دولت در منطقه مستقر شود، برای توسعه منطقه برنامه ریزی کند و بیش از گذشته پاسخگوی مردم باشد. 

 

استاندار خراسان جنوبی در ادامه از وضعیت استان گفت و متذکر شد: مردمان نجیب و اهل علم، ذخایر معدنی با عیار بالا، مرز، محصولات کشاورزی منحصر به فرد و جاذبه های گردشگری بی نظیر از مهمترین ظرفیت های خراسان جنوبی است. 

 

ملانوری متذکر شد: ما تاکنون نتوانسته ایم از این ثروت ها به درستی استفاده کنیم و از قِبَل آنها رفاه ایجاد نماییم تا مردم زندگی خوبی داشته باشند. 

 

وی ادامه داد: آن چه از امروز باید به طور ویژه در دستور کار بخشدار قرار گیرد، توجه به ظرفیت های این منطقه و بهره برداری از آنها در راستای معیشت و درآمد مردم است. 

 

استاندار خراسان جنوبی به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای بهره برداری از ظرفیت های استان پرداخت و گفت: طی همین یک سال گذشته، چهار معدن طلا در استان به بهره‌برداری رسیده، یک کارخانه شمش طلا از اردیبهشت ماه وارد فاز تولید شده، دومین کارخانه شمش طلا آماده افتتاح است و سومی هم حدود یک ماه دیگر تکمیل و راه اندازی می شود. 

 

ملانوری ادامه داد: معدن مس فعال شده، معادن ذغال در حال توسعه هستند، در بحث سرب و روی و گرانیت هم اقدامات خوبی صورت گرفته است. 

 

وی با بیان این که طی همین ۶-۷ ماهه اول سال، ۵ هزار میلیارد تومان از قِبَل ورود سرمایه گذاران، سرمایه جذب کرده ایم، تأکید کرد: این تازه، شروع کار و آغاز شناخت از استان زرخیز خراسان جنوبی است.

 

به گفته وی؛ مطمئناً سرمایه گذاران داخلی و خارجی می توانند باعث تحول در استان شوند. 


استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: با وجود همه اتفاقات امنیتی که در کشور افغانستان رخ داد، مرز ماهیرود تعطیل نشد و یزدان آغاز به کار کرد، افتتاح گلورده و دوکوهانه را هم در دستور کار داریم. 

 

ملانوری افزود: با عنایت به گلایه کشاورزان از وضعیت زعفران، هزار میلیارد تومان اعتبار را جذب کردیم و زعفران به گونه ای قیمت گذاری شد که عایداتی برای کشاورزان داشته باشد. 

 

وی خاطرنشان کرد: به موضوع پسته و زرشک هم ورود کردیم و ان شاء الله این دو محصول برای سال آینده شرایط بسیار بهتری خواهند داشت. 

 

به گفته وی؛ اگر ما بدانیم چطور می توانیم از این ثروت ها ارزش افزوده ایجاد کنیم، قطعاً درآمدمان از آنها افزایش خواهد یافت. 

 

شایان ذکر است؛ در این مراسم، برات اژدری شیرگ به عنوان نخستین بخشدار بخش تازه تأسیس میاندشت معرفی شد.

 

 

کد خبر 1115771

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha